Анджелина Джоли разби сватбените илюзии на Брад Пит

Анджелина Джоли разби сватбените илюзии на Брад Пит
5 (100%) 5 votes

Анджелина Джоли разби илюзиите на Брад за сватба – за жалост на всички фенове на звездната двойка, актрисата обяви публично, че това не стои в плановете им!

Въпреки че много почитатели на Анджелина Джоли и Брад Пит по света се надяваха, че тази есен една от най-харесваните двойки в света ще сключи брак в имението си във Франция, това няма да се осъществи. Както пишат и от изданието „Актуално“, Джоли напълно опроверга всички коментари и разби надеждите на половинката си, а и на много чакащи това събитие с изказване пред известното списание „ОК“, че сватбата не е на дневен ред в плановете на семейството.

Анджвлин аДжоли разби илюзиите на Брад за сватба

Анджвлина Джоли разби илюзиите на Брад за сватба

Макар че имат шест деца, сгодиха се, носят постоянно годежните си пръстени, за Анджелина Джоли и Брад Пит явно бракът е просто един подпис, от който те нямат нужда, а всъщност ако досега са се разбирали добре, защо им е узаконяване след като са вече семейство?! Май най-пострадали от новината ще останат феновете на двете емблематични за киноиндустрията имена.

Двойката Брад и Анджелина вече отглеждат заедно своите шест деца

Двойката Брад и Анджелина вече отглеждат заедно своите шест деца

Kliuki.bg припомня, че знак на любовта между двамата остават децата и диамантеният пръстен  на ръката на красивата актриса Анджелина Джоли. Но пък хората на изкуството често сменят своето настроение и решения, затова остава надеждата за хората, които очакват тази сватба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар