Браво: Златка Димитрова направи пълна промяна в живота си! (ВИЖ СНИМКИ)

Браво: Златка Димитрова направи пълна промяна в живота си! (ВИЖ СНИМКИ)
4.3 (86.67%) 15 votes

Златка Димитрова показа, че има сили да промени живота си!

Златка Димитрова изстрада наистина много. Първо тя изгуби своя татко дни, след като влезе във Вип Брадър миналия сезон. А наскоро се прости и с бебето от любимия си Миро, което толкова много чакаше и обичаше. Болката на Златка Димитрова е наистина голяма и малко хора биха могли да я понесат, камо ли да продължат напред.

Златка Димитрова

Златка Димитрова показа, че има сили и дух, за да продължи напред

Ето, че Златка Димитрова обаче го направи. Днес тя показа на всички, че прави пълна промяна в живота си и въпреки мъката, отново ще намери сили в себе си, за да се усмихне и да прави щастливи близките си хора.

Като всяка жена, Злати стартира промяната със самата себе си. Тя отиде при любимия си стилист, който подкъси косите й, а после промени и цвета – с един тон по-светло и шоколадово, видя Kliuki.bg в профила на Златка Димитрова във Фейсбук, където тя направи промяната си достояние на всички приятели и фенове, за да ги зарадва.

„Малко промяна няма да е лошо“, написа Златка Димитрова под снимката с разбърканата и готова за нанасяне боя за коса, но близките й са наясно, че промяната изобщо не е малка. Тя е повече от голяма и за да я направиш, се иска много лична воля и сила на духа.

Злати променя не само визията, но и живота си

Злати променя не само визията, но и живота си

Въпреки болката си, Златка Димитрова има до себе си рамото на силно обичащия я Миро и това й дава стимул да продължи напред. Източници коментират, че Златка Димитрова не променя само стайлинга си, а живота си.

По-красива и много по-силна от всякога!

По-красива и много по-силна от всякога!

Пораснала и помъдряла, Злати е решила да се отдаде на собствено развитие като продължи да чете книги и да учи, а през останалото време да се занимава с това, което разбра, че обича най-много – да помага на хората в беда.

Много рядко вече ще виждаме Златка Димитрова по шумни, но празни светски събития, където слуховете и интригите са най-голямата радост. Ще я срещаме обаче в болници, в домове на болни и самотни хора и по различни благотворителни мероприятия, където човек не се измерва с това колко пари има в джоба си, а колко е голямо сърцето му.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Браво: Златка Димитрова направи пълна промяна в живота си! (ВИЖ СНИМКИ)”

 1. Анонимен

  сеп. 01. 2014

  Златка димитрова не може с нищо да шашне публиката. Остава си една тъпа жена , натъпкана със силикон.

 2. ех

  сеп. 01. 2014

  тъпа кокошка…..само визия не трябва, а акъл още не се продава в моловете

 3. Име (задължително)

  сеп. 06. 2014

  Когато гроздето ее

Добавете коментар