Честито: Невероятно щастие в семейството на Маги Халваджиян!

Честито: Невероятно щастие в семейството на Маги Халваджиян!
5 (100%) 4 votes

Маги Халваджиян и съпругата му Кремена Халваджиян са на 7-то небе!

Честито на Маги и Кремена Халваджиян, в чието семейство се случи невероятно щастие. Двамата чаровници ще стават баба и дядо по-рано, отколкото очакваха. Годеницата на 23-годишния им син Бедрос Халваджиян е бременна в шестия месец и скоро ще ги дари с внуче, което ще бъде момченце.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян е щастлив бъдещ дядо на внук

Любимата на Бедрос Халваджиян – Алекс е бивша адреналинка в „Господари на ефира“, а двамата млади се разбирали прекрасно. „Страхотно момиче е Алекс. Ние сме много близки с тях, често ходим заедно по почивки и се чувстваме прекрасно заедно. Много съм говорил с Алекс и разсъжденията й на млада жена адски ми допадат. Не се среща често в днешно време да видиш красива и млада дама с разум в главата“, споделя Маги Халваджиян в интервю за вестник „Труд“.

Маги Халваджиян коментира още, че Алекс и сина му си имали свой собственезик, на който се разбирали така, че странични наблюдатели и представа си нямат какво се случва. За сватба обаче не иска да гарантира. „Не знам дали ще се женят, или не. Съвременни хора са и те сами ще решат дали искат брак, или просто ще живеят заедно. Ако се разберат за сватба, вярвайте, че ще бъде наистина уникална“, смигва с усмивка Маги Халваджиян.

Продуцентът Маги Халваджиян е истински горд със сина си. Не само, защото ще го направи дядо, а и защото Бедрос бил страшно отговорен и трудолюбив. Той започнал от най-ниското стъпало и все още не искал да се включва в ръководството на компанията на татко си.

„Влече го фотографията и това е. По цял ден може да обикаля на различни места и да снима, което му се отдава невероятно. Когато бяхме в САЩ, той ме заведе на една фотографска изложба, където видях единствената снимка в света, продадена на колосалната цена от 1 милион долара. Просто фотографът е уцелил чудото – точното време и точното място. Подобни неща са достойни за преклонение“, казва Маги Халваджиян.

Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян вече са в бясна подготовка за посрещането на внучето си и са накупили всичко необходимо за стаята на малкия принц в семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Честито: Невероятно щастие в семейството на Маги Халваджиян!”

  1. Galia Asenova

    сеп. 07. 2014

    Tova e mnogo hubava,novena I znam,kolko sa shtastlivi,izjivqla sam go !!!

Добавете коментар