Жестока семейна драма тегне в дома на Камелия Тодорова

Жестока семейна драма тегне в дома на Камелия Тодорова
4.8 (95%) 8 votes

Камелия Тодорова криела жестока семейна драма

Певицата Камелия Тодорова е обичана от феновете си, но в къщи намира само студенина и неприятни чувства. От години джаз певицата не си говори с една от двете си дъщери близначки.

Рахел-Лилия била в крайно обтегнати отношения с майка си и дори не й вдигала телефона, за да контактува с нея. Тя се прекръстила на Рейчъл Роу, както бил музикалния й псевдоним, пише HotArena.net..

Красивата млада жена, която приличала страшно много на майка си в младини не искала да има нищо общо с Камелия Тодорова. Причината за това били предишните години, когато Кеми пиела страшно много и приемала забранени от закона вещества. Именно те превърнали някогашната „Търновска царица” в създанието, което е днес.

Камелия Тодорова не си говорила с дъщеря си от години

Камелия Тодорова не си говорила с дъщеря си от години

Бледата кожа, бръчките, неузнаваемия й външен вид, който по-скоро плашел се „създал” благодарение на тези пороци. Именно те отвратили и дъщеря й от нея. Рейчъл била обидена на майка си, мечта на няколко поколения в миналото и защото при една пиянска изцепка Камелия Тодорова й заявила, че повече обича другата си дъщеря Мириам.

Близначката още повече намразила майка си и оттогава не искала да да я види и чуе.

Въпреки че певицата се извинила на щерка си, младата жена не й простила и от години двете не си контактували, научи Kluiki.bg. Това страшно тегнело на Камелия Тодорова и като една от съквартирантките във ВИП Брадър често се показвала като неадекватна.

Рахел още от малка, едва дванадесет годишна тръгнала по стъпките на майка си. Освен с пеене, тя пишела и текстове на песни. Младото дарование твърдяло, че това също е нейно призвание. Рейчъл Роу е написала текстове на песните на Мария Илиева, Рут Колева, Сантра и други певици.

Кадърното момиче не се изявявало с ничия помощ, без някой да знае, че има нещо общо с известната си родителка. Тя искала да бъде приета такава, каквато е, без протекции отникъде.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Жестока семейна драма тегне в дома на Камелия Тодорова”

 1. Ваня Вълчева

  окт. 08. 2014

  Ками, защо се ядосваш на глупостите на деца които са задоволени с всичко, а не като нас ? Знам,че боли но мила и това преглътни, за да не си усложниш здравето.

 2. кака Гуна

  окт. 04. 2015

  И аз бих се срамувала от такава „майка“,алкохоличка,наркоманка и май не само това…

 3. Редно е да се запита и другата страна за причините,довели до това състояние.Публична тайна е изневярата на мъжа й и натрапницата Саня,която й го е отнела.Не всеки може да се пребори с този удар,а известно е,че артистът е дълбоко раним.По-е важно,че все пак, че и на такава висока цена,жената се е оттърсила и продължава пътя си.Пък и малцина остаряват като катедрали,повечето сме като галошите,важното е,че има хора,които си спомнят каква и коя е била Камелия на младини

Добавете коментар