Преслава люби младо гадже с фетиш и комплекси (СНИМКИ)

Преслава люби младо гадже с фетиш и комплекси (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Преслава буквално грее и забрави историята „Бий ме – обичам те!” с Бирмата, съжалява само за свекървата

Преслава вече не прилича на ходещ мъртвец! Тайната й излезе наяве: Чисто нов любовник, научи kliuki.bg!

Хубавицата прежали Георги Станоев, с когото дълго време тормозеха себе си и близките си с връзка „Иди ми – дойди ми”. Сочната някога добруджанка съвсем се свърши в опитите да изглежда добре за Бирмата.

Преслава гладува и се подложи на какво ли не. Накрая замяза на анорексичка, което и донесе подигравки от феновете, но не хармонична връзка. След поредния скандал с гаджето, който завършил с чупене на бутилки и шамари пред публика, певицата най-накрая сложи край на терзанията си.

Макар и без гадже, всеобщата любимка взе да се появява все по-адекватна и лъчезарна на мероприятия. За радост на най-близките си, дори позаглади косъма. Макар и все още слаба, вече не плаши с изхвръкнали кокали. Дори си направи чисто нова прическа.

Като я видяха с подкъсена коса, феновете на Преслава зашушукаха – „Със сигурност има „Мъж на хоризонта”!”. Майтапа си е майтап, но истината не можа да се крие дълго!

Преслава си причинява унижения, за да зарадва новия любовник

Преслава си причинява унижения, за да зарадва новия любовник

Преслава си има чисто ново, младо и заможно гадже! Хубостникът бил син на съдийка и отдавна ухажвал певицата. Двамата дори имали тайна афера по време на Бирмата, твърдят от HotArena.net.
preslava1

preslava2
Новият избраник на Преслава се казва Димитър, а майка му е популярна сред магистратите в Асеновград.
Преслава има ново гадже - Митко
Певицата, по примера на Мария и Емануела, бяга от дъртите богаташи, а си избира лъвчета от заможни семейства – само да са по-млади от нея. Митко бил презадоволен палавник и известен колекционер на момичета в града.

Накарал певицата да си отреже косите, защото я харесвал повече така. Освен това имал дребен фетиш: Настоявал да се снимат как му пали пурата!

Преслава май пак попадна на компресиран тиранин. Дано поне „свекървата” е готина и любяща като Лидия Станоева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар