Бомба: Неочаквано разкритие за Мартина Огнянова! (+ подробности за краха със Слави и СНИМКИ)

Бомба: Неочаквано разкритие за Мартина Огнянова! (+ подробности за краха със Слави и СНИМКИ)
4.5 (90%) 6 votes

Слави Трифонов безкомпромисно натири Мартина Огнянова в девета глуха, а това се отрази пагубно на танцьорката!

Краят между Слави Трифонов и Мартина Огнянова е факт. Служители от „Шоуто на Слави“ използваха подходящия момент, когато танцьорката вече официално не е част от балета (наскоро името й бе свалено от финалните надписи), и разкриха цялата истина за раздялата й с Дългия.

Оказа се, че крахът помежду им настъпил още през октомври месец, скоро след рождения ден на Слави Трифонов, който го отпразнува с Мартина Огнянова в града на любовта Париж. Точно там обаче, вместо да се сплотят още повече, двамата приключиха. Една от причините за раздялата били любовни смс-и, които Слави Трифонов видял Мартина да пише на непознат и доста млад мъж.

Слави Трифонов

Слави Трифонов окончателно изхвърли Мартина от шоуто и живота си

Други обаче категорично отхвърлят това твърдение с факта, че балерината отдавна омръзнала на Дългия, обичта му към нея се превърнала първо в рутина, а после съвсем изчезнала и той само търсил повод да я изгони. Това се случи след завръщането им в родината, но тогава името на Мартина Огнянова продължи да фигурира в шоуто – без нея самата. По онова време тя се лекуваше от травма в болница.

Днес Мартина Огнянова за първи път излезе на светло като се показа със свои приятелки в известен столичен чалга клуб. Женското парти тряваше да изглежда безгрижно и весело, ако не бе измъченият и видимо състарен вид на балерината.

Ето я Мартина в чалга клуб с приятелки, видимо състарена след края с Дългия

Ето я Мартина в чалга клуб с приятелки, видимо състарена след края с Дългия

С просто око се вижда, че тя дори не е боядисала косата си, както се кипреше преди, а я е оставила да израсте в нейния си кестеняв цвят. Лекото коремче и огромните торбички и сенки под очите говорят за това, че танцьорката не е преживяла лесно раздялата със Слави Трифонов, пише вестник „Всеки ден“.

„Не си мислете обаче, че Мартина е съсипана от любов и тъга по Слави. Болката й е по парите му, защото такъв живот, какъвто той й предлагаше, скоро няма да види, а може би и никога повече. Сори, само че Слави не е банкова сметка, а човек, който е директен и откровен. Мартина никога не е била жена за него, както беше Магдалена Ангелова навремето и това много хора му го казваха. Е, ето че и той най-сетне прогледна“, категорични са служители на Слави Трифонов от шоуто.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Неочаквано разкритие за Мартина Огнянова! (+ подробности за краха със Слави и СНИМКИ)”

  1. аз

    Дек. 10. 2014

    не се косете, мартина е от богата фамилия реститути във варна. Няма да остане без пари!!!!!!!!!

Добавете коментар