Тежък удар за Слави Трифонов! (виж какво му съобщиха + още разкрития и ФОТО)

Тежък удар за Слави Трифонов! (виж какво му съобщиха + още разкрития и ФОТО)
4.2 (84%) 10 votes

Слави Трифонов винаги е бил суров и корав мъж, но този път се предаде на болката!

Тежък удар получи Слави Трифонов, който въпреки че винаги е бил суров мачо, сега се предаде на болката и гнева. От седмица насам Дългия ходи унил, сив и мрачен, а никой не смее да го закачи за нищо, защото избухването му ще бъде страшно. Това разкриха хора от екипа на „Шоуто на Слави“ и обясниха причината за мъката на шефа си. А тя е Мартина Огнянова.

Слави Трифонов и Мартина Огнянова се разделиха окончателно през октомври, малко след рождения ден на шоумена. Поводът за края им беше тайни смс-и, които Слави заловил Мартина да пише. Той не разбрал до кого са адресирани, но побеснял и изгонил любимата си от апартамента им. Днес обаче Слави Трифонов вече разбра цялата истина и тя го смаза.

Слави Трифонов

Слави Трифонов извън кожата си – съобщиха му името на човека, който го направи рогоносец

„Услужливи“ познати съобщиха на шоумена цялата истина за изневярата на Мартина Огнянова, както и името на новия й любим – боксьорът Коко Колев. Коко Колев е младо момче на около 25 години, с което Мартина Огнянова се запознала преди около година време, когато се записала да тренира бокс, съобщи вестник „Уикенд“.

Точно въпросният Коко Колев се паднал да бъде неин треньор и не след дълго между двамата се завихрила свалка, която бързо прераснала в още по-неудържими чувства. Балерината не успяла да се сдържи и паднала в обятията на Коко Колев, но за нищо на света не искала да зареже Слави Трифонов заради него.

Ето го младокът, завъртял главата на Мартина Огнянова

Ето го младокът, завъртял главата на Мартина Огнянова

„И как иначе, да не е проста Мартина?! Слави може да е на 48 години, сприхав и почти чичко, но й отвори пътя към висините с работата в „Шоуто на Слави“ и парите, които пръсна по нея. Откъде това мижаво треньорче ще намери финанси да й осигури всичко това?!“, коментират източниците, запознати с историята на Мартина Огнянова и Коко Колев.

Щом разбира цялата истина и самото име на този, който го е направил рогоносец, Слави Трифонов стига още по-далеч – наема адвокат и отнема от Мартина Огнянова скъпия автомобил, който й подари преди година. Болката и обидата му от измяната обаче не стихват нито от връщането на собствеността, нито от факта, че официално изгони Мартина от шоуто си, пише вестник „Уикенд“.

„Слави е съкрушен, защото е наранено не толкова сърцето му, колкото мъжкото му его. А това за мъжкар като него е най-жестоката болка. Времето ще му помогне, но надали скоро ще повярва отново на жена“, убедени са служители от екипа му.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар