Свърши се: Ники Китаеца изгуби всичко, Виолета не издържа! (още разкрития)

Свърши се: Ники Китаеца изгуби всичко, Виолета не издържа! (още разкрития)
3.9 (78%) 10 votes

Съпругата на Ники Китаеца – Виолета го подкрепяше във всичко досега, но не издържа на снощното му признание!

Вчерашният ден ще се окаже фатален за Ники Китаеца. Дори да победи и да стане финалист в Биг Брадър Ол Старс, единственото, което ще получи, е автомобил – в който обаче ще трябва да се вози сам. Защото бившият на Азис изгуби най-важното в живота си – своето семейство. Това разкриха близки до Ники Китаеца и съпругата му Виолета преди часове, изплашени от реакцията на бившата чалга певица.

Оказа се, че снощният епизод от формата е бил преломен за Виолета, която винаги досега стоеше плътно зад Ники Китаеца и го подкрепяше в абсолютно всичко. Виолета бранеше мъжа си от нападките относно ориентацията му, брака му с Азис, подозрителните отношения с Евгени Минчев и дори показния флирт с изкусителката Калина Паскалева в Къщата.

Ники Китаеца

Съпругата на Ники Китаеца понесе много неща, но не и истината за многобройните изневери на мъжа си

Всяко търпение обаче си има гриници и Виолета не издържа на чутото снощи. А то е, че съпругът й не само й е изневерявал с жена, но го е правил не веднъж, а няколко пъти. Без да се разкае и без да признае грешката си.

Припомняме, че самият Ники Китаеца не издържа и се разплака в изповедалнята на Биг Брадър, когато смяташе, че се изповядва пред истински детектор на лъжата. Явно той отлично познава характера на Виолета и е подозирал какви ще бъдат последствията от тази закъсняла истина.

„Това е краят между тях. Ако само някой можеше да види очите на тази жена часове след случилото се снощи. Не искаме да си помислим каква е била в момента, когато е гледала и слушала всичко. Виолета рухна. Това постигна Ники Китаеца, само за да се направи на мъж и супер участник – разби сърцето на съпругата си. Сълзите и болката, които Виолета показва пред близките си, са нищо в сравнение с ураганът, който бушува в душата й. Жал ни е за нея, но ни е жал и за Ники Китаеца, който изгуби много повече – семейството си“, коментират приятели на Виолета, които й оказват подкрепа в този труден за нея момент.

Те разкриват, че първата реакция на Виолета след снощи, е била да заяви, че иска развод. Остават едва четири дни до срещата й с Ники Китаеца очи в очи. Дали дотогава тя ще размисли, дали съпругът й ще успее да смили сърцето й, или всичко наистина приключва с трясък, това ще разберем много скоро.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар