Голяма болка за Люси Дяковска: Виж какво разкри Камелия за нея! (+ истината за Ивана)

Голяма болка за Люси Дяковска: Виж какво разкри Камелия за нея! (+ истината за Ивана)
5 (100%) 5 votes

Камелия не се посвени да нарани жестоко Люси Дяковска точно преди празниците!

Люси Дяковска понесе неочакван и жесток удар от бившата си любима Камелия, който й причини неописуема болка. Всички знаем колко влюбена бе певицата в своята приятелка, която се раздели с нея заради щерката на Йорданка Христова – Ивана. Поредният удар обаче е свързан с факта, че Камелия реши да се възползва от идеята на Люси Дяковска и на практика „присвои“ бизнеса й.

Припомняме, че докато двете бяха заедно, Люси Дяковска реши да отвори кафене със собствени средства, в което да предлага на клиентите не само консумация, но и разнообразие като четене на книги и списания, и дори закупуване на ръчно изработени съдове, украшения и мебели. Странно как, в момента Камелия е започнала да прави абсолютно същото, но не с Люси Дяковска, а с Ивана, пише вестник „Уикенд“.

Люси Дяковска

Люси Дяковска не вярваше, че ще чуе тези думи от устата на Камелия, която лично превърна във „ВИП“

На всичко отгоре Камелия взе, че проговори и обясни своята версия за раздялата си с Люси Дяковска, с което жестоко нарани певицата. „Ивана не е виновна за нищо. Но и аз също нямам вина. Двете с Люси Дяковска бяхме приключили отношенията си много, преди да се запозная с Ивана. Да, още бяхме заедно, но отдавна помежду ни не вървеше. Всички ме обвиняваха, че се стремя към парите на Люси, но това не беше така. И тя го знаеше отлично, но не излезе да ме защити пред хората. Това ме обиди и отвори още по-голяма празнина помежду ни“, коментира Камелия.

Източници, близки до Люси Дяковска обаче не се сдържаха да попитат Камелия защо тогава е продължила да стои до рамото на успешната и заможна Люси Дяковска и защо не я е оставила, щом се е чувствала обидена, а връзката им се е изчерпала.

„Много интересно как стана така, че хем нещата помежду им не вървят, хем Камелия не ще да си тръгне. Лесно го направи обаче, когато на сцената се появи Ивана и успя да я омагьоса така, както направи с Люси Дяковска. И дете би разбрало, че истината е съвсем друга, а Люси е последният човек, който заслужава подобно отношение, че и обвинения за капак“, възмущават се познати на певицата.

Самата Люси Дяковска не е дала своя отговор на изреченото от бившата си любима, но едно е сигурно – тя за пореден път е наранена от човека, за когото направи толкова много и когото превърна в публична личност.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Голяма болка за Люси Дяковска: Виж какво разкри Камелия за нея! (+ истината за Ивана)”

  1. Maria

    Дек. 23. 2014

    lusi ti si nomer 1

Добавете коментар