Бесен е: Слави Трифонов взе драстично решение! (още разкрития)

Бесен е: Слави Трифонов взе драстично решение! (още разкрития)
5 (100%) 3 votes

Слави Трифонов не може да понесе факта, че стана за смях пред цяла България!

Дни преди празниците Слави Трифонов е всичко друго, но не и щастлив. Дългия не може да си намери място от бяс и гняв затова, че стана за смях пред цяла България, а от образа му на мъжкар скоро може да няма и помен.

И всичко това заради скандалното разкритие, че бившата му благоверна Мартина Огнянова го е правила на шут – докато той пилее пари по нея като алтав, младият й любовник Коко Колев се изнизал от апартамента й през тересата, бягайки от Слави Трифонов. За нечуваната случка разказа вестник „Уикенд“, а Слави Трифонов „любезно“ се уведомил от журналистите за това какви ги е вършила Мартина Огнянова, докато му се е кълняла в любов.

Слави Трифонов

Слави Трифонов реши – взима всичко, което Мартина е изцоцала от него

Всички тези позорни разкрития за изневерите на балерината накараха Слави Трифонов да вземе наистина крайно и драстично решение, което шокира целия му екип от „Шоуто на Слави“. Точно преди празниците шоуменът реши да остави Мартина Огнянова без нищичко – той си взима обратно, както апартамента, който й подари преди години, така и луксозния автомобил и дори скъпите джиесеми и бижута.

„Всички останаха като гръмнати, защото Слави Трифонов е последният човек, който би направил нещо подобно на „на ти куклите, дай си ми парцалките“. Той обаче се бе доверил на Мартина дотам, че лъжата й го смаза. Вече седмици наред ходи като буреносен облак из студиото и трябва да си луд, за да посмееш да го подкачиш с нещо. Толкова бесен досега никога не сме го виждали“, шушукат служители от „Шоуто на Слави“, според които танцьорката от „Магаданс“ си е подписала червения картон доживот.

Преди няколко дни Мартина Огнянова имала наглостта или куража да позвъни на Слави Трифонов, за да опита да го омилостиви и постепенно да изглади отношенията им – ако не за друго, то поне в името на дългогодишното им минало. Това обаче не само не се случило, но Слави Трифонов й изкрещял в ухото да не му се мярка пред очите и до броени дни да върне всички неща, които е „изсулила“ от него и щедростта му.

„Всяко нещо си има граници, търпението на Слави също. Да я видим сега Мартина пак ли ще се прави на голямата работа и как ще се издържа и големее като няма да разполага и със стотинка от дебелия портфейл на бившия си. Но кой, каквото сам си направи… нали знаете?!“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар