Шок: Емо Чолаков пред развод заради 18-годишната Мария! (още разкрития за напористата красавица)

Шок: Емо Чолаков пред развод заради 18-годишната Мария! (още разкрития за напористата красавица)
5 (100%) 4 votes

Емо Чолаков и дори колегите му се видяха в чудо от напористата Мария!

Чаровният и остроумен синоптик на Би Ти Ви Емо Чолаков изобщо не е за завиждане през последните седмици. Горкият се намира на крачка от развода със съпругата си, която не спира да му пили на главата и да влиза от един скандал в друг. Причината обаче не е изневяра от страна на Емил Чолаков, или поне не още. Макар че мегданът му за прегрешения става все по-голям.

Потресени колеги на Емо Чолаков от Би Ти Ви разкриха наистина шокиращи факти за това как синоптикът буквално е заринат от предложения на поне дузина жени. И то заради огромния му пакет, който по няколко пъти на ден ги „сочи“ от екрана, научи Kliuki.bg.

Емо Чолаков

Емо Чолаков не може да се спаси от младата Мария, жена му бясна

„Емо Чолаков е прословут с достойнството си в цялата телевизия. Всички колежки само в панталоните му гледат, а преди няколко дни, когато излезе да чете времето с тесния сив панталон, направо стана страшно. Като се разлюля онзи ми ти „меч“, докато Емо сочеше от запад на изток, телефоните прегряха“, разказват колеги на синоптика. И макар че за тях всичко това е весело и забавно, то за самия Емо Чолаков далеч не е така.

Особено след като съпругата му разбрала за напористата и доста хубавка при това 18-годишна Мария. Момичето тъкмо било завършило училище тази година и на практика загряла телефонните линии на телевизията с молба да я вземат да обучение. Тя непременно държала да се занимава с прогнозата за времето и дори заявила, че ще плати колкото е необходимо за стажа.

„Бащата на тази Мими е богат бизнесмен, а момичето е направо луднало по Емил Чолаков. Тая работа не е нормална, особено след като веднъж го спипа пред входа на телевизията уж за снимка и автограф. С право жена му е бясна, но пък и горкият човек не е виновен, че природата го е надарила толкова щедро“, смеят се зевзеци от нюзрума на телевизията.

Наистина за даденостите на Емо Чолаков в Би Ти Ви се носят легенди и то от доста време. А всички служители с ръка на сърцето признават, че все са виждали, ама такова нещо като неговото, не си били и представяли.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Шок: Емо Чолаков пред развод заради 18-годишната Мария! (още разкрития за напористата красавица)”

  1. Greta Stoqnova

    ян. 08. 2015

    Не оставихте човека на мира да си върши работата… ами облечете му попско расо ,та да му се видят само очите…Божеее…какъв свят!!!!

  2. Maya Veleva

    ян. 08. 2015

    :))))))))))

Добавете коментар