Посече го: Шокиращите думи на Мария Игнатова са удар за Рачков! (още разкрития)

Посече го: Шокиращите думи на Мария Игнатова са удар за Рачков! (още разкрития)
5 (100%) 2 votes

Мария Игнатова и Димитър Рачков са заедно от години и наистина се обичат, но едновременно с това са твърде различни!

Мария Игнатова и Димитър Рачков – това безспорно е една от най-обичаните двойки в националния ефир, а почитателите им са многобройни. Двамата са уникални зевзеци и наистина са си паснали, но въпреки това са и твърде различни.

Именно едно от тези непреодолими различия нарани и обиди Димитър Рачков, при това навръх празника Свети Валентин. Това разкриха близки до водещия на „Господари на ефира“, когото Мария Игнатова буквално посякла.

Мария Игнатова

Мария Игнатова обидила Рачков като отхвърлила романтичното му предложение и го пратила по горите

Ден, преди празника на влюбените, Димитър Рачков предложил на Мария Игнатова да се усамотят само двамата в някоя затънтена планинска хижа и там да отпразнуват празника с цветя, шампанско и розови листенца. Идията му обаче не само не се понравила на блондинката, но я накарала да избухне в откровен, но и малко невъзпитан кикот.

„На практика Мария се е присмяла на Митко, което го обиди силно. Човекът й говори за свещи, романтика и любов, а тя му се хили в лицето и заявява, че това са глупости. Е, на негово място как би се почувствал всеки един нормален човек?! Някои жени мило и драго дават за подобно отношение, но Мария си е чепат характер“, разказват близки приятели на Димитър Рачков, който за да не се скара с чаровницата, си грабнал „бохчите“ и отишъл на лов.

Така двамата прекарали уикенда разделени, но видимо Мария Игнатова нямала нищо против, тъй като тя наистина не уважавала празници като 8-ми март, Свети Валентин и прочие, определяща ги като лиготии и нагласени истории.

„Не ми харесва, какво да правя. Всеки мъж грабнал по един карамфил на 8-ми март и маа крачоли по улиците. А през останалото време какво, изобщо не забелязва, че има жена до себи си“, обяснявала философията си Мария Игнатова. Макар че мъжът до нея далеч не е такъв тип, какъвто тя описва.

Димитър Рачков обаче прадължава да гледа в очите своята половинка, макар че заради схващанията й трябвало да прекара празниците сред глигани, вместо в топлото легло, насред цветя и рози.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар