Любо Нейков е брат по съдба с Ники Кънчев и ревностно брани детето си от вниманието на пресата

Любо Нейков най-после показа публично своето безценно съкровище.

Маститият продуцент – актьор три години ревниво пази чужди очи да не стигнат до дъщеря му. Никъде по медиите не се появи снимка на дълго чаканата му радост, макар той да си позволяваше шегички с това колко грижовен татко бил, как я хващал с три пръста като я къпе и т.н. Малцина обаче са запознати с голямата драма в живота му. Любо Нейков се оказа брат по съдба на Ники Кънчев, научи kliuki.bg. Господин „Стани богат” и партньорката му Даниела преживяха три спонтанни аборта, преждевременно родени близначки – едната, от които не оцеля. Сега семейството се е обединило около невръстната Мари – Софи, но рядко я показват на обществени мероприятия.

Любо Нейков също като Ники преживя нелеки житейски перипетии, които му докараха и диабет. Голямата му радост и късен подарък обаче е Анна. Детенцето, което дойде на четиринадесетата година от брака му и след смъртта на първото му бебе.

Любо Нейков сам разказа за преживяната трагедия, за да защити името на българските АГ-специалисти, които по едно време бяха страшно охулвани. Заради преживения ужас, той и жена му дълго време не се решаваха на втори опит. Чакането обаче беше овъзмездено след появата на бебе Анна. [caption id="attachment_335457" align="aligncenter" width="300"]Анна - най-ценната в ръцете на един суперуспешен продуцент! Анна - най-ценната в ръцете на един суперуспешен продуцент![/caption] [caption id="attachment_335456" align="aligncenter" width="300"]Какво искам?! Да целуна най-красивото момиче на света! Какво искам?! Да целуна най-красивото момиче на света![/caption] Сега тя е истинска малка дама, разказват от HotArena.net. Момиченцето излезе на сцената на „Комицето”, за да поздрави татко си. Анна поднесе прекрасен подарък на тате, който го изкара извън равновесие. Любо Нейков се разплака от красивия жест на детето.