Сензация: Маги Халваджиян с кралски рожден ден на Карибите! (Кремена се фука със снимки)

Сензация: Маги Халваджиян с кралски рожден ден на Карибите! (Кремена се фука със снимки)
5 (100%) 4 votes

Маги Халваджиян взе съпругата си Кремена Халваджиян и избяга на Карибите!

Най-щастливият и богат дядо Маги Халваджиян посрещна рождения си ден преди няколко дни. Но не обграден от децата и внуците, а само със съпругата си Кремена Халваджиян, която отведе на Карибите. Там продуцентът избяга от досадните познати и авери, които се опитаха да го впримчат в яка почерпка.

„Маги Халваджиян е човек на изненадите. Той дори не беше казал на Кремена, а й съобщи новината едва няколко дни преди полета им. Двамата сега са на Карибите, а мнозина им завиждат за тази приказка“, разкриват близки до семейството на Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян още е лудо влюбен в Кремена Халваджиян

Злите езици обаче шушукат, че арменецът предприел пътуването не само, за да си почине и да се разведри със съпругата си на екзотичното кътче, а и за да си спести солидна сума пари за почерпка. Из коридорите на Нова телевизия Маги Халваджиян се славел като изключително стиснат човек, който не можеш да го накараш и една вода да ти купи.

„С Маги се познаваме повече от десет години. Хубав, умен и ерудиран човек е, но за цялото това време едно кафе не ме е черпил. Винаги плащам аз или пък всеки от нас си поема сметката. Пословичен е в своята стиснотия, но те пък май всички арменци са такива. Не обича да пръска пари човекът“, разказва служител на Нова телевизия, който работи рамо до рамо с Маги Халваджиян.

Кремена Халваджиян се фука със загадъчни кадри от плажа

Кремена Халваджиян се фука със загадъчни кадри от плажа

Всъщност това, че Маги Халваджиян не обича да пилее пари, се отнася само до чуждите хора и приятелите му. На любимата си Кремена Халваджиян той не отказвал абсолютно нищо, а доказателство за това бил огромният гардероб – стая, в който тя вече прибрала над 1000 палта и повече от 10 000 чефта обувки.

„Кремена удари джакпота с мъж като Маги, защото той е лудо влюбен в нея и не й отказва нищо. А това, че е стиснат към другите, изобщо не я вълнува. Сигурни сме, че сега си прекарват незабравимо на Карибите, откъдето тя вече пусна загадъчна снимка от плажа“, коментират близки на семейство Халваджиян.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар