Ники Михайлов кара доста примерно ергенуване – да не планира поредно сдобряване?!

Ники Михайлов изненада всички с поведението си след раздялата с Алисия.

Всички очакваха футболистът да възвърне старата си слава на плейбой и публично да се държи като в доброто старо време – всяка вечер на клуб и с различна мацка. Момчето на татко обаче май наистина е пораснало след връзката с Алисия.

Певицата може и да му е додявала с непрекъснати сцени и претенции, но явно е свършила прилична работа с превъзпитанието му. Ники Михайлов не просто вкара прочувствено слово на раздяла с певицата ( с вещата намеса на пиарката му), ами и пази прилично поведение, видя kliuki.bg.

Никакви „трабанти” и идиотски сравнения на гаджетата, никакви плюнки, че скорострелно са му намерили заместник в леглото! Футболистът се забавлява по момчешки и то, без да намесва други момичета в картинката!

За всеобща изненада вратарят публикува снимка от постелята си в хотелската стая, но там компания не му прави друг, а любим съотборник. Милан Митрович със сигурност не му прави компания като знойно гадже в дискотеките или поредна корица, но Ники Михайлов от уважение към бившата си не я подразни в навечерието на празника й.

[caption id="attachment_336397" align="aligncenter" width="300"]Милан не е идеална компания, когато си на легло, но и с него очевидно е забавно! Милан не е идеална компания, когато си на легло, но и с него очевидно е забавно![/caption]

Да, момчето наистина е пораснало, но ако излекува и болезнената си суета, ще настъпи второ пришествие.

[caption id="attachment_336398" align="aligncenter" width="300"]Бедното богато момче. Всеки ден се чуди кои да сложи днес! Бедното богато момче. Всеки ден се чуди кои да сложи днес![/caption]

Футболистът съвсем като певицата Андреа не пропусна каква богата колекция от обувки има в гардеробната. Със сигурност и те струват цяло състояние, а Ники Михайлов както го познаваме не обича евтинии и умира да се фука!