Румен Луканов разби семейството си! (мръсната му тайна съсипа Ина и двамата им синове)

Румен Луканов разби семейството си! (мръсната му тайна съсипа Ина и двамата им синове)
4.6 (91.43%) 7 votes

Съпругата на Румен Луканов – Ина се изнесе от дома им, буквално убита от предателството!

На 51 години водещият на „Сделка или не“ Румен Луканов остана без семейство. Съпругата му Ина научи жестока истина, която буквално я уби – а именно, че мъжът й от дълго време най-безсрамно й изневерява с 15 години по-млада от него жена. Предателството на Румен Луканов накара не само Ина да си стегне багажа и да се изнесе от дома им, но и настрои против него двамата им синове – Матю и Франк.

Едва наскоро мамената от години Ина си дала сметка за мръсните тайни на законната си половинка. А истината я ударила в лицето не от думите на приятели или познати, а от факта, че видяла всичко със собствените си очи, научи Kliuki.bg.

Румен Луканов

Румен Луканов изгуби семейството си на 51 години

След като месеци наред се опитвала да се бори с подозренията към вечно закъсняващия й съпруг, Ина се решила и проследила Румен Луканов след снимките на „Сделка или не“. Какъв бил шокът й, когато го видяла прегърнат с непозната и видимо по-млада от него жена, докато двамата, пленени от страстта, се прибирали в апартамента на любовницата. Последната не е обвързана, не е била семейна и няма деца. А връзката й с Румен Луканов очевидно била от поне година.

Последвал жесток скандал в семейството, след което Ина категорично поискала развод на Румен Луканов. Като типичния мъж в критическа възраст, хукнал да се „подмладява“ с „агнешко“, Румен Луканов всячески се опитал да извърти нещата, за да не изгуби граденото с десетилетия семейство. Но уви – бесни на баща си, синовете му Матю и Франк не искали дори да говорят с него.

„Румен уж е интелигентен и стабилен човек, а постъпи като истински застаряващ глупак. Как можа да предаде по толкова нелеп начин съпругата и децата си?! Много ясно, че синовете му ще застанат зад майка си и ще я подкрепят. Та тази жена е светица. Вярно е, че малко са мъжете, които никога не са кръшнали на съпругата си, но да го беше направил малко по-хитро и най-вече еднократно“, коментират близки на Румен Луканов, убедени, че реакцията на Ина е абсолютно правилна и разбираема.

Към момента наранената съпруга обитава жилището на родителите си и не иска да чуе за неверния си мъж. Тепърва ще стане ясно дали все пак Румен Луканов ще съумее някак си да съхрани семейството си и да си извоюва прошка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Румен Луканов разби семейството си! (мръсната му тайна съсипа Ина и двамата им синове)”

 1. Dani Dimitrova

  мар. 11. 2015

  Има грешка , но има и прошка ! На тия години трябва да можем да пощаваме , няма накъде !

 2. Жана Димитрова

  мар. 11. 2015

  на всеки може да се случи,никой не е застрахован…

 3. Рая

  мар. 11. 2015

  И откъде е толкова очевидно, че връзката им е повече от година?
  Освен това трябвало е той да бъде изгонен, защо тя си е тръгнала?

 4. Niki Vasilev

  юни 15. 2015

  Честит рожден ден Румене.Бъди здрав .Харесвам сделка или не..

Добавете коментар