Ужас: Катя от „Ритон“ с шокиращо разкритие за състоянието си! (още подробности)

Ужас: Катя от „Ритон“ с шокиращо разкритие за състоянието си! (още подробности)
4.8 (96%) 5 votes

Катя от „Ритон“ стресна хилядите си фенове, а и близките с решението си!

Катя от „Ритон“ направи шокиращо разкритие за състоянието си, което стресна не само хилядите й почитатели, а и близките, които до днес нямали представа за проблема. Оказа се, че от известно време насам Катя от „Ритон“ изпитва адски болки в гърба и кръста, а когато отишла да се прегледа, лекарите й открили и наличие на дископатия.

Нещо повече – специалистите буквално ужасили Катя като я уверили, че съществува реалната опасност да се изгърби съвсем до няколко години. Единственото, което би могло да облекчи проблема й и да й спести неистовите болки и гърбицата, било да си направи операция за намаляване на бюста.

Ритон

Катя от „Ритон“ се изплаши за здравето си и реши час по-скоро да се оперира

Катя от „Ритон“ признава пред семейни приятели, че първоначално това я е изплашило и натъжило, тъй като огромния й балкон е нейна запазена марка от години и не само тя, но и половинката й Здравко Желязков, много си го обичат. „При това даденостите на Катя са напълно естествени и натурални, за разлика от масата жени напоследък, които хвърлят луди пари, за да си сложат силикон. Нищо изкуствено обаче не може да седи и изглежда така, както натуралната женска красота“, коментират близки до Катя от „Ритон“.

След като разбрала от лекарите, че друг начин няма и трябва да легне под ножа, за да намали гръдната си обиколка, Катя взе пак се решила в името на здравето си. Знаем, че двамата със Здравко Желязков вече са прехвърлили 50-те години и хубавицата на българската естрада не бива да утежнява сама някои от естествено появилите се възрастови болежки.

„Като трябва да се оперира, ще се оперира. Здравето е най-важно, а и Катя има толкова „материал“, че каквото и да вземат от него, пак ще остане солидно количество“, смигва с усмивка майтапчията Здравко от „Ритон“.

Припомняме, че Катя и Здравко са заедно вече много години, но любовта и сплотеността на семейството им е за пример. Макар да нямат собствени деца и да не се решиха да осиновят, двамата никога не оставиха този факт да повлияе и да попречи на семейството и отношенията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар