Нети: Да, жалко, но това е истината за брака ми! (думите й изумиха всички – подробности)

Нети: Да, жалко, но това е истината за брака ми! (думите й изумиха всички – подробности)
5 (100%) 4 votes

Нети бе напълно откровена за брака си с Дони в типично неин стил!

Дони и Нети или Нети и Дони – двойката е винаги заедно от години, като вече едва ли не са се превърнали в нарицателно за съпрузи, плътно свързани един с друг. До момента поне дори клюкарите и таблоидите не се осмеляваха да се докоснат с „нечисти“ ръце до семейството, което изглежда перфектно.

„Изглежда, но не е. Ако някой си мисли, че Дони е извадил късмет с мен, пасти да яде. Аз съм всичко друго, ама не и идеалната домакиня, която да прави щастлив обичния си с всичко, което захване. Трудно се търпя в общи линии и трябва адски да ме обичаш, за да ме издържиш. Да, жалко е, но това е истината за брака ми. А сега сигурно ще накарам стотици жени да ме презрат като си призная най-откровено, че не мога да готвя“, разкри съвсем изненадващо Нети.

Нети

Дони и Нети са всичко друго, но не и традиционното българско семейство

Чаровницата без бой си признава, че кулинарията е всичко друго, но не и нейната страст, а като домакиня е пълен провал. Нети редовно хранела семейството си с отлично сготвена храна от щандовете за готови храни в супермаркета, но пък внимавала в избора и гледала да купува възможно по-здравословни и полезни неща.

Интересното е, че Дони нито веднъж не й е правил проблем за това, макар да са женени от години, а когато имал време, лично той хващал черпака и тенджерата вкъщи. Малката им щерка Лилия си умирала за ястията на тате, като се хвалела пред другите дечица, че нейният татко е мама в кухнята.

„Това да им е проблемът в брака – дай Боже всекиму такъв „проблем“! Дони и Нети са всичко, но не и обикновен тип хора, за които храната и битовите нужди са най-важни на света. Те наистина умеят да ценят истинските неща в живота и така се забавляват, че ум да ти зайде. Намерили са се, това е“, радват им се техни близки приятели.

След което възмутено махат с ръка на единствената клюка, опитала да разбие семейството на Дони и Нети, а именно, че красавицата имала авантюра с половинката на Алекс Сърчаджиева – Иван Ласкин. Това било пълна и абсурдна измислица, а връзката между двамата била чисто колегиална и приятелска.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар