Валери Божинов избухна: Горката! Не разбрахте ли, че е изпята песен? (шоков удар за Николета)

Валери Божинов избухна: Горката! Не разбрахте ли, че е изпята песен? (шоков удар за Николета)
5 (100%) 5 votes

Николета Лозанова получи нова порция удари под кръста от Валери Божинов!

Валери Божинов изригна бесен за енти път, но виновник за това е бившата му вече благоверна Николета Лозанова, която използва всеки удобен момент да си прави реклама на негов гръб.

Днес в приближен до Николета сайт, който вече е досадил на множеството с ежедневното лъскане на самочувствието на плеймейтката, излезе „сензационната“ новина, че видиш ли – Николета и Валери не се били разделяли, а отново са заедно.

Николета

Валери Божинов не издържа вече напъните за пиар на Николета

Доказателство за това бе скорошна снимка на Николета, до която в автомобила й се вижда миниатююрна част от мъжка ръка с татуировка. И веднага възгласите бяха: „Ура! Божинов още я обича. Заедно са“. Е да, но уви – в това няма и грам истина.

Както стана ясно впоследствие, въпросната „ръчичка“ била на шофьора на водещата на „Папараци“. А Валери и идея си нямаше за поредната пиар спекулация на негов гръб. Това обаче адски го вбеси, разкриха близки до футболиста, който побеснял няма ли най-после да го оставят на мира.

„Ако това са жълти измислици – ок, свикнал съм, макар да ми втръсна. А ако е наистина ход на Николета, какво да кажа… Горката! Не разбрахте ли, че тя отдавна вече е изпята песен в живота ми и не ме интересува?! На какъв език да го повторя, освен на китайски, какъвто не знам. Но ако се наложи, ще науча – за да спрат да ме занимават с жена, с която не ме свързва нищо, освен детето“, избухнал пред приятелите си Валери Божинов, на когото вече му се повръщало от непрестанното спрягане на името му до това на екс половинката му.

Разбира се, всичко това е страшен шок за Николета Лозанова, която дори и да не е с някой мъж, едва ли ще се примири да чува друго, освен ласкателства за собствената си персона. Но явно ще трябва да го приеме, или поне да свикне. Защото Валери вече не й играе по свирката. Да се огледа за друг наивник, коментират из светските среди на София.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Валери Божинов избухна: Горката! Не разбрахте ли, че е изпята песен? (шоков удар за Николета)”

  1. Sunshine

    юни 05. 2015

    Абе ,всички статии за и против Валери Божинов са нейно дело и това на нейните „колежки“ и приятелки от ХотЛайнена. Това добиче невменяемо е за лечение, наистина! Един нормален човек, още повече майка, щеше да се завре жива в земята, след всичката помия , която я залива от цяла България. Тя си мисли, че хората комплименти и правят. По-злобно, завистливо, неграмотно, долно и тъпо същество не сме виждали. За арогантността й, и дебелоочието, всеки се е сблъсквал с него Долна пачавра!

Добавете коментар