Феновете потресени: Какво се случва с Глория? (Жестока драма)

Феновете потресени: Какво се случва с Глория? (Жестока драма)
4.2 (84%) 5 votes

Какво се случва с Глория?

Кралицата на поп фолка Глория няма и помен от визията, с която се перчеше доскоро. Певицата бе изловена в доста нетипично за нея състояние. От изящната поп фолк дива, която следеше стриктно за визията и теглото си няма и спомен. Глория е достойна конкурентка на Ким Кардашиян, твърдят изумени очевидци. Една от най-оборотните певица на „Пайнер” бе забелязана да се движи абсолютно неглиже из софийските улици. Певицата бе пременена и с доста интересна риза, тип бунтарско хипи и крачеше смело, развявайки доста сочни задни части, пише България днес.

Феновете са тотално разтревожени за своята любимка, след като снимката с разпуснатата Глория обиколи Интернет пространството. Клюката, че една от най-оборотните фолкаджийки ще зареже кариерата си и ще се отдаде на дълга почивка, а и може повече да не се завърне на сцената, не бе посрещната с удоволствие от нейните върли почитатели. След като щерката на Гло Симона Загорова завърши гимназия тази година, момичето има намерение да продължи образованието си, като следва поп и джаз пеене, припомня Kluiki.bg.

Глория  не е на себе си

Глория не е на себе си

Още тогава плъзнаха слуховете, че майка й иска напълно да се отдаде и помогне за кариерата на единственото си чедо. Твърди се, че Глория е една от най-имотните пайнерки, има няколко и то доста апетитни имота, които отдава под наем. И това, че смята да се оттегли от активната си певческа дейност ни най-малко няма да попречи на досегашния й висок стандарт на живот.

Но до момента Глория винаги е била професионалистка и е поставяла перфектната си визия на първо място. До днес, когато изглежда отпусната и наедряла в задните части. Най-вероятно не спира да се тъпче, защото личния й живот тотално буксува, коментират я зад гърба й нейните колежки.Мъжете в живота на Глория я предават. Така постъпи и бащата на дъщеря й, както и по-младия от нея сръбски композитор.

Връзката им продължи две години, фолкаджийката беше страшно влюбена, но й той й изневери и това я съсипа. Дали предвкусването за бъдещата свобода или липсата на силно мъжко рамо до нея е причината за това, но Глория наистина изглежда не така, както сме свикнали да я виждаме – перфектна, изящна, стилна и винаги с много яко тяло.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Феновете потресени: Какво се случва с Глория? (Жестока драма)”

  1. Лорета

    юни 10. 2015

    Много си е готина даже! Къде са тези наедрели части!?

Добавете коментар