Пресата гръмна: Фики разби главата на Азис пред шокирани свидетели! (виж кървавото меле и ужаса)

Пресата гръмна: Фики разби главата на Азис пред шокирани свидетели! (виж кървавото меле и ужаса)
3.8 (76%) 5 votes

Азис е бил откаран спешно в болница, от него струяла кръв!

Азис пострада тежко и то не от някой друг, а от ръката на своя колега и доскорошен почитател Фики Стораро. Синът на Тони Стораро напоследък се е взел доста насериозно и изобщо не си поплюва, това разказаха втрещени очевидци на мелето, от което Азис отишъл право в болницата.

Кървавият бой, при който главата на Азис се оказа сцепена, се разиграл по време на снимките на дуетното парче на Костинбродския славей и Фики Стораро. Двамата влезли в жестока разправия заради това, че Азис категорично отказал да се подчини на волята на режисьора и да се съгласи във видеото да има сцени на насилие.

Азис

Фики Стораро пусна кръв на Азис по време на спор

„Азис е истинска звезда и винаги си е позволявал сам да диктува правилата по време на снимките и да дава акъл за всичко – дори на режисьора. Останалите са наясно с тези неща и го приемат за съвсем нормално, но на Фики му беше за първи път и не сдържа нервите си. С Азис се скараха, тогава той замахна и му стовари един юмрук по главата. Азис се удари в буса, до който беше спрял, а от главата му текна кръв“, разказват потресени от видяното свидетели, пише „Уикенд“.

Любопитното е, че само миг след удара, Фики Стораро осъзнал какво е направил и сериозно се изплашил. Оказало се, че той просто не преценил собствените си сили, а явно ежедневното помпане във фитнеса, го е направило як като Попай моряка. Което се оказа особено зле за нежния Азис.

Последният обаче постъпи наистина благородно като пред репортери потвърди боя, но прояви благосклонност към бияча си с думите, че Фики бил още много млад и неопитен, и не преценил колко е силен.

„Поговорихме и се разбрахме. Изгладихме си отношенията и няма да се откажем от проекта, разбира се – снимките ще продължат. Хем на гримьорите няма да им се налага да работят толкова по мен – сцепен съм натурално“, опита да вкара и чувство за фумор Васко.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Пресата гръмна: Фики разби главата на Азис пред шокирани свидетели! (виж кървавото меле и ужаса)”

  1. Иво Иванов

    юни 22. 2015

    Хахахах 😀 Не бил преценил силите си хахаха , не, не това ме уби 😀 😀 😀

  2. siqna

    юли 07. 2015

    plna lja glupaci azis bes ohrana ne hodi do doaletnata

Добавете коментар