Ужас: Коя е тази старица в леглото на Коко Динев?! (това плашещо лице не може да е Емилия – шок снимки)

Ужас: Коя е тази старица в леглото на Коко Динев?! (това плашещо лице не може да е Емилия – шок снимки)
5 (100%) 1 vote

Емилия без капчица грим по лицето си – певицата избесня от допускането на този кадър до общественото полезрение!

Емилия е бясна и едва се побира в кожата си след като най-ужасяващият, но и най-натурален кадър в живота й излезе на показ. И, за шок на феновете й, успя сериозно да изплаши дори и тях.

Емилия

Емилия няма нищо общо с това, което гледаме на официалните й снимки

На снимката, която виждате и която сами може да сравните с останалите рекламни снимки на съпругата на Коко Динев, Емилия не прилича на себе си. Или по-скоро прилича, защото това е нейното истинско Аз. Без капчица грим, без прословутия и със замах използван фотошоп и дори без крем.

„Какво е това страшилище, бе?! Въх, отивам да си лея куршум. И после питат защо Коко Динев кръшкал на поразия. Ами опитайте вие да се събуждате до това нещо години наред всеки ден. Не, благодаря! По-скоро минавам на другия бряг“, коментира един от многото потресени потребители в интернет, имал щастието или нещастието да зърне натуралната пайнерка Емилия.

Както отлично личи, 17-те години, които Емилия е прекарала в нощните и задимени кръчми, в съчетание с недоспиването и нередовния живот, са си казали думата. Страшното обаче е, че колкото и пари да има Коко Динев, нищо не е в състояние да оправи зверските щети по лицето на фолк дивата, белязани от времето.

Плюйте си в пазвата и глътнете малко вода със захар ако е необходимо!

Плюйте си в пазвата и глътнете малко вода със захар ако е необходимо!

„Това не се коригира, защото самата кожа на Емилия вече е непоправимо повехнала и отпусната. Да, бръчките може да бъдат опънати, но за колко време и колко пъти?! Тя е още млада жена и всяка една такава интервенция й носи колкото ползи, толкова и още по-големи щети след няколко години. Не става. С природата не можеш да се бориш, тя не се интересува от пари и ботокс“, със съжаление обясняват експерти в козметичната индустрия при вида на лицето на певицата.

Къде е красавицата, която познаваме?! Кой отвлече нашата Емилия и я замени с тази жена?!

Къде е красавицата, която познаваме?! Кой отвлече нашата Емилия и я замени с тази жена?!

Единственото, което остава на Емилия оттук нататък, е да пръска още по-луди пари за гримове и най-вече да наеме цяла орда от компютърни специалисти, които да прилагат върху снимките й всички иновации в постоянно усъвършенстващия се фотошоп.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ужас: Коя е тази старица в леглото на Коко Динев?! (това плашещо лице не може да е Емилия – шок снимки)”

  1. Ася Жиянска

    юни 30. 2015

    Abe,hora,vir dobre li ste?!Ce kakvo i e na Emilia-vse si e hybava jena!A toi da ne e krasavec?!Dobre ce e portfeila my…

Добавете коментар