Бони за самоубийството: Нямам нищо вече, мъртва съм! (ужасяващите й разкрития + цялата история)

Бони за самоубийството: Нямам нищо вече, мъртва съм! (ужасяващите й разкрития + цялата история)
3 (60%) 3 votes

Бони стигна дотам в мъката си, че посегна на живота си!

Ромският славей Бони хвърли в шок феновете си като опита да се самоубие. Ужасът се разиграл преди броени дни, когато певицата останала сама в дома си, заключила се и се нагълтала с хапчета. Ясното намерение на Бони било да умре, като само Господ я спасил и върнал при близките й.

Явно в отчаянието си певицата е взела по-леки хапчета, които не успели да я убият, а само я пратили в безсъзнание за известно време. Няколко часа по-късно Бони се събудила, но вместо да се зарадва, тя отново потънала в депресията.

Бони

Бони живееше и дишаше с мисълта да създаде истинско семейство с любимия си

„Пак ще го направя, не ми се живее. Не мога да продължа напред с тази болка. Нямам нищо вече“, през силен плач разкрила Бони на своя дългогодишна приятелка, силно притеснена за състоянието й.

Припомняме, че преди година Бони преживя най-голямата мъка в живота си като изгуби своята майка. Единствената й утеха останаха дъщеря й и мъжът, когото обичаше повече от всичко и за когото мечтаеше да се омъжи – арабинът Раби. Наскоро дори певицата разкри, че той й е подарил годежен пръстен.

Уви, радостта й не трая дълго – Раби буквално я уби като я заряза и изневери със скандалната щерка на актрисата Искра Радева – Елена Станулова. Раби дори не се крие, че е заедно с разкрепостената Елена Станулова, с която преди седмица забегна на ваканция в чужбина.

Ето го мъжът, заради когото Бони едва не се прости с живота си

Ето го мъжът, заради когото Бони едва не се прости с живота си

„Бони е съсипана, свършена е. Няма такава болка като нейната, защото нищо не очакваше. До вчера мислеше, че е обичана, че има човек до себе си, а той се оказа най-жестокият предател. Нещо повече – до последния момент той я лъжеше, че стягал жилище на Витоша, където да живеят заедно. Позор, това не е човек, а звяр“, искрено се гневи приятелката на Бони.

Единственото, за което се моли, е Бони да си отвори очите и да види, че не си струва да се погубва заради този мъж. „Плътно до нея ще съм и няма да позволя да си посегне пак“, гарантира дружката й.

Ябълката на раздора - щерката на Искра Радева Елена Станулова

Ябълката на раздора – щерката на Искра Радева Елена Станулова


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар