Шокиращ обрат: Йоанна изгони Ненчо Балабанов от дома си! (изневярата му я съсипа – подробности)

Шокиращ обрат: Йоанна изгони Ненчо Балабанов от дома си! (изневярата му я съсипа – подробности)
5 (100%) 1 vote

Красивата Йоанна Драгнева беше толкова щастлива до Ненчо Балабанов, но той я предаде!

Дай на човека слава и му гледай резила – това са казали хората още от време оно и са напълно прави. След мълниеносната популярност, която доби никому неизвестният Ненчо Балабанов, преди да проговори като Бойко Борисов, той съвсем се забрави.

Първото, което направи Ненчо след фурора в „Като две капки вода“, бе да зареже съпругата си и да се хвърли в обятията на далеч по-младата и прелестна певица Йоанна Драгнева. Двамата заживяха заедно и дори русокоската вече се виждаше булка и бъдеща майка на децата му.

Ненчо Балабанов

Ненчо Балабанов мина границите, Йоанна беше дотук

Уви, към днешна дата красавицата плаче неистово след като направи най-болезнената стъпка – изгони Ненчо Балабанов от дома си. А причината е повече от прозаична – забравилият се Дон Жуан успя да й сложи лопатарски рога само месеци след огнения старт на връзката им.

Ненчо Балабанов изневери на Йоанна Драгнева със също толкова известна жена – щерката на Димитър Цонев – Деси Цонева. Предимството на Деси пред Йоанна, разбира се, не е хубостта, а парите и властта на семейството й. Очевидно Ненчо Балабанов се цели далече и мечтите му далеч не спират с това да свие щастлив дом с певицата, пише вестник „Всеки ден“.

Нещо повече – на няколко пъти вече Ненчо Балабанов и Деси Цонева били засичани да се целуват и натискат преспокойно в столични заведения, докато Йоанна Драгнева чакала неверника у дома. Щом научила за предателството, тя скочила срещу актьора, а той съвсем спокойно си признал.

„Такъв съм си. Обичам те, но видя ли хубави женски очи, сякаш не мога да се контролирам и правя глупости“, изцепил се Ненчо. Любопитното обаче е защо досега поне хубавите очи, които го изкушават, не са на обикновени момичета, а все на известни и заможни дами…

Отговорите са си лично за всеки, но Йоанна Драгнева категорично отказала да играе ролята на подиграваната половинка и натирила Ненчо Балабанов от апартамента си. Какво ще предприеме той оттук нататък и дали няма да се нанесе директно у Деси Цонева, предстои да узнаем скоро.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шокиращ обрат: Йоанна изгони Ненчо Балабанов от дома си! (изневярата му я съсипа – подробности)”

  1. Мнение

    окт. 22. 2015

    Ненчо никога няма да мръдне в развитието си по-далече от халтурата. Поне досега изявите му, с изключение на Музикалния театър, за си откровена халтура. Имитирал бил Бойко, че те и Любо Нейков, и Краси Радков, и Тончо го имитират – нищо уникално.

Добавете коментар