Шок: Лекари съобщиха страшна вест на Христо Сираков! (още подробности)

Шок: Лекари съобщиха страшна вест на Христо Сираков! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

За Христо Сираков това, което чу от лекарите, е равносилно на самоубийство!

Бизнесменът Христо Сираков е в тотален колапс от ужас. Наскоро лекари му съобщили най-страшната за него новина, която го накара да рухне. Не, Ицо Стоте матекенки не е болен, или поне няма застрашаващо живота заболяване – не и ако се пази и спазва стриктно инструкциите.

60-годишният плейбой обаче страда от хипертония, което е нормално за годините му и поради тази причина по време на последния преглед, медиците му заявили, че е страшно опасно да взима лекарства и стимуланти за мъжка мощ, съобщава сайтът Хотарена.нет.

Христо Сираков

Христо Сираков не е на себе си от кошмарната новина

Тази новина довършила чаровния бизнесмен, който от известно време насам не можел да „вдига самолета“ все по-често и това убивало психиката му. А фактът, че дори не може да си помисли за „странична помощ“ го накарал да полудее от ужас, разкриват близки до него източници.

Оказа се, че именно зачестилата полова немощ на бизнесмена била основната причина бившата му годеница Биляна Евгениева да кръшне с младия и разюздан Благой Георгиев преди време. А последната приятелка на Ицо Стоте манекенки – Петя, която живее в Испания, също го зарязала бързичко поради тази „наложителна“ причина.

„Христо не може да си представи как ще трябва да я кара оттук нататък. Та той е Христо Сираков, бе хора – мъжът, за когото нямаше недостъпна жена и след когото тичаха от 18 до 60 годишни. Да, времето си казва думата и той остарява, но заръката на лекарите му дойде като гръм. Истината е, че ако не ги послуша и вземе стимуланти, кръвното му ще скочи и може да стане най-страшното“, коментират източниците.

Може би най-после е дошло времето Христо Сираков да се кротне и най-накрая да си намери истинска и стойностна жена, която да обича душата и ума му, а не само джоба и „набора“.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар