Коко Каменаров в шок: Срамната тайна на Радина Червенова лъсна на показ! (още подробности)

Коко Каменаров в шок: Срамната тайна на Радина Червенова лъсна на показ! (още подробности)
5 (100%) 3 votes

Радина Червенова се оказа доста палава, а мъжът й Коко Каменаров рухна!

Журналистката Радина Червенова винаги досега е била повод за гордост на съпруга си Коко Каменаров. На своите 57 години, водещата изглежда повече от зашеметяващо – изпъната, стройна, с перфектна коса и кожа, без почти никакви бръчки.

Това обаче се оказа следствие не от чудото на пластичната хирургия и от повсеместно разпространения ботокс, а от бурни любовни ласки и горещи преживявания. Не с половинката си обаче, а с млад и доста даровит любовник, това разкриха колеги на Радина Червенова от БНТ, пише вестник „Всеки ден“.

Радина Червенова

Радина Червенова и Коко Каменаров очевидно са в брачна криза. На водещата обаче тя се отразява перфектно

Очевидно брачният живот на Радина и Коко куца от известно време, но сушата се отразява единствено на него. 8 години по-младият от съпругата си Каменаров напоследък доста се е състарил. За разлика от Радина, която буквално грее и цъфти.

Това колеги на водещата отдават на тайните й разговори и чести забежки по работно време, които Радина Червенова предприемала от няколко месеца насам. Тя водела чести разговори с таен събеседник, които обаче, считала за нужно да осъществи в тоалетните на телевизията или по ъглите, за да не я чуе никой.

„Ден през ден се измъква в удобно време на работата, а оправданията й са повече от смешни. Уж все й изскача някаква работа за вършене, но я няма няколко часа. Винаги след това си пристига една такава ухилена, румена и енергична, че трябва да си идиот, за да не се досетиш каква „работа“ е вършила. Същото е като говори и по телефона – страните й направо пламтят“, разказват източници от коридорите на БНТ.

Че Радина е жена, която определено привлича мъжете, това е ясно. По-интересното е обаче как ще реагира самият Коко Каменаров ако разбере кой е младият любовник на жена му. Който, на всичко отгоре, я кара да цъфти като пролетно цвете.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар