Бомба: Виж коя видна хубавица е „опъвал“ Калин Вельов цели две години! (истината шокира всички)

Бомба: Виж коя видна хубавица е „опъвал“ Калин Вельов цели две години! (истината шокира всички)
5 (100%) 2 votes

Калин Вельов отдавна се слави като виден женкар, но никой не предполагаше това!

Перкусионистът Калин Вельов, чиято слава изгря благодарение на работата му при Слави Трифонов, сащиса всички с разкритието за тайната си любовна афера.

От години на музикантът му се носи името на сваляч и непоправим женкар. Но никой не предполагаше, че е минал и тази известна наша певица. А тя е самата Малина. Да, говорим за чалга дивата Малина, която отдавна вече прехвърли 40-така.

Калин Вельов

Калин Вельов опознал отблизо дупарата на Малина

Двамата с Калин Вельов се залюбили по време на турнето на Планета Пайнер през 2009-та година, когато той бил нает от певицата да свири на участията й. Така, от дума на дума и от концерт на концерт, Малина мятала дупара и кълки пред очите на Вельов и той не издържал.

„Двата месеца на турнето са ги прекарали в дива креватна гимнастика и то такава, че в един от хотелите дори счупили спалнята. Разбира се, Малина не се бръкнала да плати, тъй като това се разиграло в нейните покои, а заявила на управата, че така била намерила стаята си. На всички е ясно какво се е случило, защото крясъците им с Калин са огласяли хотелите ката нощ“, разкриват източниците.

Връзката и по-скоро неангажиращата им афера продължила и след края на турнето, но двамата вече се срещали по-рядко. Нито Калин Вельов, нито Малина били влюбени един в друг, затова и помежду им нямало кавги или неразбории.

Кой да предположи, че тези двамата са палували в кревата?!

„Срещаха се рядко, може би три-четири пъти в годината, затова и продължиха своето джиджи-биджи две лета. После, разбира се, си омръзнаха и всеки пое по пътя си“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар