Роднините на Албена Денкова в шок: Истината за сина й Даниел ги разтърси! (виж какво се случва с детето на Стависки)

Роднините на Албена Денкова в шок: Истината за сина й Даниел ги разтърси! (виж какво се случва с детето на Стависки)
5 (100%) 3 votes

Албена Денкова хвърли в ступор близките си в България, които дори не са виждали Даниел!

Шампионката ни по фигурно пързаляне Албена Денкова шокира роднините си в България. За последно тя беше у нас в началото на април, когато танцува за световното ледено шоу и мюзикъла „Кармен“.

Албена Денкова

Албена Денкова изтръпва само при мисълта, че някой тук може да стори зло на сина й Даниел

Въпреки че всичките й близки тук с нетърпение очакваха да видят заедно с нея и сина й Даниел, надеждите им останаха попарени. Защото Денкова не взе момченцето със себе си в България. Оказа се, че половинката на Максим Стависки се зарекла, че кракът на сина й няма да стъпи на родна земя.

„Албена трепери за момчето си. Страхува се да не му се случи нещо лошо и българите да не му навредят с нещо. Защото след катастрофата, която направи Максим Стависки, стотици хора още крещят срещу него „убиец“. А самата нея са я наричали „жената на убиеца“.

Тя е ужасена от вероятността Даниел да се прочуе като „детето на убиеца“ и да има хора, които да го прокълнат“, коментират близки до Албена Денкова източници.

Малкият Даниел се роди в България през 2011-та година. Но почти веднага след раждането му, беше изнесен от държавата и отведен в Русия. Баща му Максим Стависки и до днес не смее да се появи на наша територия, защото се чувствал ужасно след двата живота, които погуби през 2007-ма година.

Припомняме, че тогава Максим, който шофираше пиян, направи зверска катастрофа на моста на Ропотамо и уби на място младия Петър Петров. А Мануела Горсова изпрати в будна кома, която продължава и до днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар