Християн Гущеров проговори за шоуто и Светлана Василева: Чакат ли бебе?

Християн Гущеров проговори за шоуто и Светлана Василева: Чакат ли бебе?
3.5 (70%) 2 votes

Християн Гущеров проговори за Светлана Василева и Биг Брадър

Християн Гущеров мълчеше за новата си любов и шоуто. Но изненадващо милионерът проговори за всичко, което се случва между него и плеймейтката. Милионерът с нетърпение очаква новата му любов да се прибере в дома му.

Светлана Василева страда за нейния Мечо

Още няколко дни влюбените ще са разделени, след което отново ще се радват на щастието си. Светлана Василева е спрягана за фаворит на шоуто, разкриват източници, близки до кухнята на шоуто. Тя нито веднъж не се забърка в някаква интрига, не залитна по никой в Къщата и се държа доста примерено и скромно.

Ако не се брои единствената й изцепка с певицата Луна. Но кой ли не тръгна бесен срещу поп фолк звездата от началото на чалгата. Затова поведението й донякъде е простимо..

Светлана Василева влезе в кавгаджийското шоу, за да лъска имидж. Като приятелка на богаташа, след като той се раздели с фолкаджийката Мария, тя искаше да се покаже като достойна нейна заместничка, която е с Християн не заради тлъстите му банкови сметки, а защото много се обичат.

Според клюката обаче бизнесмена броил солидна сума, за да участва Светлето в този сезон на шоуто.

Из публичното пространство дори плъзна слуха, че Светлана Василева е бременна. Защото била забелязана да влиза в столична аптека малко преди да прекрачи прага на Къщата. Само че нито фигурата й ,нито поведението й не подсказват, че чака наследник. Поне засега.

Връзката на Християн Гущеров и Светлана навлезе в по-сериозен етап и двамата биха се радвали да си имат бебе. Те се залюбиха през август, вече живеят заедно в палата на милионера и чертаят планове за общо бъдеще.

„Всичко между нас е о, кей. Чакам я да се прибере в къщи. Доволен съм от представянето й в Биг Брадър. Заедно сме”, коментирал Християн Гущеров пред свои пприятели. Очакваше се, че плейметката ще говори повече за милионера и за връзката си с него. Но Светлана Василева сдържа езика си, като дори отказваше пиене, за да не стане голям гаф, отбелязват от „България днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар