Зорница Линдарева втрещи: Да не съм луда да гледам сама дете, по-добре да не раждам! (още подробности)

Зорница Линдарева втрещи: Да не съм луда да гледам сама дете, по-добре да не раждам! (още подробности)
Гласувайте за статията

Зорница Линдарева успя да втрещи всички с изказването си!

Зорница Линдарева беше гост в предаването на Гала „На кафе“. Там, освен за задявките си с Коцето, тя говори и за миналата си бременност. Която, както вече разбрахме, е завършила с аборт на близнаците, които Зори е очаквала.

Зорница Линдарева

Зорница Линдарева твърдо отказва да бъде самотна майка някога

Пред Гала, коментаторите и зрителите обаче, Линдарева призна нещо, което шокира мнозина. Тя разкри, че бащата на бебетата й е 39-годишен турски бизнесмен. С когото се разделили не само заради аборта, но и поради несходство в характерите.

„Така се развиха нещата между нас просто… Но аз съм такъв тип жена, че изобщо не се виждам като самотна майка. Няма как да отглеждам детето си сама. По-добре изобщо да не раждам и да нямам деца. Това предпочитам и го заявявам най-отговорно“, каза Зорница Линдарева, с което шокира всички.

Гала и останалите я изгледаха меко казано странно, но Зори очевидно беше повече от категорична. В крайна сметка животът си е неин и ще го живее така, както намери за добре.

Що се отнася до Коцето и чувствата й към него, Линдарева с палава усмивка потвърди, че Константин е страхотен мъж. И няма жена, която би останала безразлична към него.

„Ако питате дали съм го сваляла и дали ще го преследвам след Биг Брадър, не. Нямам такива намерения. Аз не съм нито толкова глупава, нито толкова лесна. Отлично знам, че си има семейство и деца, които обожава. Но пък станахме приятели и мисля да си останем такива“, коментира Зорница Линдарева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар