Нина Добрев: Не искам да раждам деца! (актрисата шокира близките на Коледа + снимки)

Нина Добрев: Не искам да раждам деца! (актрисата шокира близките на Коледа + снимки)
Гласувайте за статията

Нина Добрев не иска да става родител, съкруши семейството си!

Чаровната актриса с български корени Нина Добрев отпразнува Коледа със семейството си по роден обичай. Сладураната дори си изтегли късметче от традиционната баница с късмети, която обаче вместо на Нова година, завъртяха на Рождество Христово.

Нина Добрев

Нина Добрев не иска и да чува за бебета, не си хареса късмета от баницата

Всичко добре, но Нина Добрев имаше късмета да си изтегли бебе за новата година. Докато родителите й пляскали с ръце от щастие, актрисата ги шокирала.

Нина изобщо не харесала падналия й се късмет, който вървял заедно със сладурска бебешка блузка. На снимката ще видите муцунката, която направи актрисата. И неудоволствието, с което си прибрала късметчето.

„Не искам бебе, не искам да раждам. Да, може би ще дойде ден, в който и аз ще пожелая да стана майка, но той е още много далеч. Имам толкова много да видя, да науча и да преживея в живота си, че хич и не мисля за деца. Знам, че са важни и то много, но в крайна сметка всеки сам знае и определя какво го прави щастлив“, казала Нина Добрев.

Близките й обаче не са очаровани от начина й на мислене. Типично по балкански те вече на няколко пъти й намеквали, че е пораснала и е време да се замисли сериозно за семейство.

Както знаем, връзките с мъже на Нина Добрев далеч не са така цветущи като филмовата й кариера. Но нека да не я съдим, защото за Холивуд това е нещо съвсем, съвсем нормално.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар