Мария Игнатова полудя: Случващото се между Рачков и Златка я побърка!

Мария Игнатова полудя: Случващото се между Рачков и Златка я побърка!
5 (100%) 1 vote

Мария Игнатова е бясна, все още ревнува Димитър Рачков!

Въпреки че от година не е официалното гадже на Димитър Рачков, Мария Игнатова продължава да го ревнува. Тя не понася да има други жени около него, още повече той да бъде заинтересован от тях.

Мария Игнатова, Рачков, Златка

Мария Игнатова ревнува Рачков от Златка Райкова

Такъв е случаят със Златка Райкова, към която Митко показва огромен интерес в „Като две капки вода“. Двамата постоянно флиртуват и това вече не изглежда като просто шега.

Всъщност Рачков наистина си падал по Злати, пише в. „Галерия“. Той я намирал за много сексапилна и нямал нищо против да влезе в нейната „долина на насладата“.

Мария Игнатова гледала всичко това в ефир и направо се вбесявала. Тя все още имала чувства към актьора, което не можела да прикрие пред околните.

„Личи си, че още го обича. Не знам защо се разделиха, но определено там не всичко е приключило.“ – споделя нейна колежка.

Конкретна причина за раздялата така и не бе посочена. Счита се, че и двамата са си изневерявали и накрая тръпката помежду им просто е умряла.

Наскоро се появи информация, че пак са се събрали, но само сексуално. Дори и така да е, Рачков има право да флиртува с която си поиска.

А той го прави не само със Златка Райкова, но и с Хилда Казасян. И нея я „бройка“ при всяка възможност, а тя се прави на недостъпна, но видимо й харесва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар