Повратна точка в живота на Георги: Ето как ще издържа Златка Райкова!

Повратна точка в живота на Георги: Ето как ще издържа Златка Райкова!
Гласувайте за статията

Златка Райкова си намери мъж, който вече е бизнесмен!

Георги Валентинов е ММА боец и затова се счита, че Златка Райкова няма да живее в лукс, след като се омъжи за него. Той обаче измисли начин тя да запази високия си стандарт, научи Kliuki.bg.

Златка Райкова и Георги

Мъжът на Златка Райкова започна бизнес

Жоро вече е съсобственик на закусвалня в Студентски град. Негов партньор е друг ММА боец – Станислав Недков – Стъки.

Мъжете на Златка Райкова и Юлияна Дончева откриха заведението си преди няколко дни. В него се продават сандвичи с конско, телешко и свинско месо. Хлябът е домашно производство, както и подправките, пише в. „Телеграф“.

Сандвичите в закусвалнята се правят от македонец. Името му е Добрица Миланов, той е майстор в тази сфера на кулинарията.

Заведението се намира на спирката на Зимния дворец в Студентски град. Мястото е отлично, защото точно от там минават много студенти.

Очаква се закусвалнята да е денонощно работно време, за да може да обира клиенти, минали през дискотеките преди това. Така успехът на Георги и Стъки е сигурен.

Русата Златка подкрепяла напълно любимия си в новото му начинание. Тя виждала в него шанс за по-добър живот.

Жоро отдавна имал намерение да започне собствен бизнес, но това, което го задействало, е предстоящата му сватба със Злати. За да събере по-бързо необходимите пари, той решил, че е време да направи нещо различно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар