Бориса Тютюнджиева трогна Андрей, продуцентът не очакваше това от бившата си!

Бориса Тютюнджиева трогна Андрей, продуцентът не очакваше това от бившата си!
Гласувайте за статията

Бориса Тютюнджиева за пореден път показа, че не таи нищо лошо към Андрей Арнаудов!

Около 3 години след края на връзката им, Бориса Тютюнджиева и Андрей Арнаудов са в отлични отношения. Двамата се разделиха като приятели и явно още са такива, научи Kliuki.bg.

Бориса Тютюнджиева и Андрей

Бориса Тютюнджиева трогна Андрей Арнаудов

Все пак той едва ли е очаквал Бо да го трогне по такъв начин. Манекенката му се обадила да му честити, че ще става баща и едновременно с това му казала, че ако има нужда от нещо, тя е насреща.

Това е страхотен жест на красавицата към бившия й. Двамата не се били чували от миналата година, но когато узнала от медиите голямата новина за бъдещото му бебе, тя не пропуснала да му се обади.

Андрей ще става баща за първи път. Той е на почти 40 г., но едва сега срещна любовта на своя живот. Тя се казва Емануела Толева и е дългокрака красавица.

Бориса Тютюнджиева може би е така добре настроена към бившия си заради своето лично щастие. Тя също е обвързана и гради своето бъдеще в личен план в момента.

Ето защо Бо и Андрю нямат причина да злобеят един срещу друг. Напротив, те даже се подкрепят и радват на щастието на всеки от тях.

Припомняме, че продуцентът и манекенката започнаха връзка след „Къртицата“, където тя участваше, а той й беше началник, както и водещ на шоуто. Любовта им продължи около година, преди да осъзнаят, че не са един за друг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар