Тони Димитрова бясна: Ти чалгарко, с пръста в устата, да осираш Вапцаров! Ще оставиш само мазно петно (виж тук)

Тони Димитрова бясна: Ти чалгарко, с пръста в устата, да осираш Вапцаров! Ще оставиш само мазно петно (виж тук)
1 (20%) 1 vote

Тони Димитрова изригна крайно възмутена от скандалното парче на Антонина!

Народната любимка Тони Димитрова изригна бясна в мрежата. Певицата, която рядко можем да видим враждебна или навъсена, този път излезе от кожата си. А причината е повече от правдива – новото и скандално парче на чалгаджийката Антонина.

Тони Димитрова

Тони Димитрова постави чалгарката Антонина там, където й е мястото

Която си позволи да намеси великия Вапцаров в мазните си и гнусни маанета, наречени „песни“. Обществеността е омерзена и погнусена от безумната идея най-нежният и обичан стих на Вапцаров „Прощално“ да бъде изпят като мръсно чалга парче.

Снощи Тони Димитрова каза „баста“ на мълчанието и примирението, за да изригне като вулкан. Ето какво послание отправи тя към въпросната Антонина:

„Е, не, вече ми дойде до гуша! Ти чалгарко, дето се чудиш как да пробиеш, щото с пеене не ти се получава явно, с пръста в устата да осираш Вапцаров!

Не ми стигат мазните ви маанета и гюбеци, с които от години ни тровите, изпокрадахте де що има съседска музика, не ви стига вашата клозетна поезия, възпяваща мутри и мутрафонщина, но това вече е дъното!

Сега си се заредила там, долу и си казваш сигурно: ”Я да взема да си направя гаргара с Вапцаровата поезия, ще се разрази скандал и ето ме накрая известна! Ще ме гледат, ще ме псуват, ама нали ще знаят най-накрая коя съм!”.

А всъщност, ти си никоя и ако щеш и Шекспир вкарай в гадните си трели, ще оставиш само едно мазно петно!“, скочи вбесена Тони Димитрова в мрежата. За което я адмирираме на сто процента!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Тони Димитрова бясна: Ти чалгарко, с пръста в устата, да осираш Вапцаров! Ще оставиш само мазно петно (виж тук)”

 1. SS

  май 30. 2018

  Не 4е не е вярно, кеото си написала, Тони Димитрова. Но пък ти защо позволи на дъщеря си да отиде на бала си с рокля в гъгъбово син цвят и перли – като булка на циганска свадба…. А нали си против маанетата:))

 2. Шони

  май 30. 2018

  Не намесвайте децата. Подкрепям Тони. Гнусно е!!!

 3. Dimitrina

  май 30. 2018

  Ама то където и да си – няма отърване от простотията! Дали ще е мазна чалга или някаква си там селяния – все едно. Писала Тони… Възмутена. Не – бясна! Но винаги ще се намери някой, който ще добави нещо, само че съвсем в друга посока, иначе с назидателен тон: Роклята на дъщеря й…. Смайвам се, обърквам се, шашвам се. Права е Тони, ама роклята на дъщеря си що не види.
  И как беше: Вселената има край! Само човешката глупост няма! Айнщайн го беше измъдрил. Е, имал е предвид роклята на дъщерята на Тони, предполагам. Вече и в Интернет няма да влизам. Но къде да се дяна? Не знам…

Добавете коментар