Соня Колтуклиева алармира за поредната измама: Калина Крумова ще „тества” шофьори за половин милион? (Виж тук)

Соня Колтуклиева алармира за поредната измама: Калина Крумова ще „тества” шофьори за половин милион? (Виж тук)
4 (80%) 1 vote

Соня Колтуклиава алармира за поредната далавера!

Журналистката Соня Колтуклиева е изумена от нова измама с проекти, от които ще се облажи Калина Крумова.Става въпрос за бившата телевизионна водеща и екс депутатка. Хубавицата се бе скрила за известно време от медийното внимание, но сега името й отново лъсна.

Соня Колтуклиева направи шокиращо разкритие за Калина Крумова

И то със скандален европейски проект,чрез който Калина Крумова ще тества шофьори. За тлъстата сума от 500 000 лева. Новината взриви социалните мрежи. А журналистката Соня Колтуклиева изнесе такива данни за очебийна далавера, от която да ни се вземе ума:

„Мощно социално изригване съпътства разкритието, че бившата депутатка и сегашна съветничка по проблемите на пътната безопасност в МВР Калина Крумова, в миналото водеща на булчинско предаване в кабелна тв, и любимката на премиера Антоанета Христова.

Която се представя с несъществуващата професия политически психолог, ще правят тест за шофьори за близо половин милион.

Министър Московски им дава проекта за 453 600 лв. Дори депутатката от ГЕРБ Нели Петрова, която загуби дъщеричката си Лора при трагичен инцидент на пътя, написа: „Когато преди Коледа писах и призовах всички майки да се разграничат от Калина Крумова, днес думите ми се потвърдиха!

Тя ще твори пътна безопасност за 500 000 лв. Аз мисля, че има достатъчно добри експерти в тази област и Калина Крумова не е човека който е компетентен в тази сфера“.

Оставяме пълния член и запетаята на общия IQ на ПГ на ГЕРБ под ръководството на Цв. Цветанов, но нека да видим целия екип: проф. д-р Антоанета Русинова-Христова – ръководител, гл.ас. д-р Зорница

Тоткова, гл. ас. д-р Росица Рачева и докторант Калина Крумова.

Договорът е сключен между МТИТС и Института за изследване на населението и човека към БАН на 26 юни 2017 г. Напомняме, че Христова се радва и на напълно безсмислен договор и с МВР, където сигурно е помогнала дружбата с премиера.

Защото в оставка на Борисов 2, когато лично той бе заявил, че няма да се дават поръчки, тя взема една за нещо като нищо на света: Разширяване експертния капацитет на служителите на МВР за превенция на агресивни прояви в обществото, корупция и радикализация.

Сумата е 3 427 259,08 лв., а другите участници в проекта са Йоланда Константинова Зографова – Драганова, Диана Иванова Бакалова, Валентина Мариусова Николова – Иванова, ТРЕНД, който със сигурност дава безпристрастни социологически прогнози след този договор със срок края на тази година, ЕА АД, АСЕС и Скай Травел“, осветли скандала Соня Колтуклиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар