Ники Китаеца съветва: Хранете се така и ще сте здрави и слаби! (Разкри тайната си)

Ники Китаеца съветва: Хранете се така и ще сте здрави и слаби! (Разкри тайната си)
Гласувайте за статията

Ники Китаеца напълно се е вдал в здравословното хранене!

Ники Китаеца е претърпял коренна промяна. Николай Първанов или както го знаем Ники Китаеца още от връзката му с поп фолк краля Азис вече не е същият.

Ники Китаеца

Ники Китаеца съветва как да ядем и да слабеем

Днес той се занимава само със здравословно хранене и ни съветва как да сме здрави и слаби. Без да гладуваме или да се подлагаме на унищожителни диети.

„Здравословното хранене е балансирана консумация на храни, съчетани и подбрани така, че да ни носят наслада и доставят на тялото ни необходимите хранителни вещества.

Микро растенията попадат в групата на т.н. “функционални храни”, притежаващи изключително вкусови и хранителни качества, защото съдържат до 40 пъти по-концентрирани полезни за организма витамини,лутеини, бета- каротини и анти-оксидантни вещества.

Представляват малки листенца, използвани като визуална и вкусова добавка към различни видове ястия. Към тази група спадат рукола, спанак, броколи, босилек, грах, репички, слънчоглед, кейл, амарант и други“, обяснява Ники Китаеца.

За него всяко от храненията са важни, но на особена почит е закуската.Той често повтаря, че ако искаме да сме слаби, трябва да се храним.

„Пълноценната закуска е едно от най-важните хранения за деня. А основното в нея са плодовете, богати на антиоксиданти, витамини и минерали. Също толкова важна е й следобедната закуска, когато започваме да чувстваме лека умора.

Смути напитката е един от най-добрите варианти за следобедна закуска. Осигурява важни хранителни вещества, засища и ни зарежда с енергия. Тъмните листни зеленчуци са изключително полезни и са част от всяко здравословно смути.

Осигуряват ни витамини, минерали и антиоксиданти“, обяснява на тези, които мечтаят за стройна фигура Ники Китаеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар