Кали обидена от критиките към новата й песен: Ето какво заяви! (виж тук)

Кали обидена от критиките към новата й песен: Ето какво заяви! (виж тук)
Гласувайте за статията

Кали е обидена от обвиненията, че е окрала песен на Галена!

Кали скочи бясна след обвиненията, че новата й песен „Папая“ прилича едно към едно на парче на колежката й Галена. Освен това потребители нападнаха певицата затова, че в хита си рекламира алкохол и други вредни вещества – визирайки текста на парчето.

Кали

Кали скочи възмутена срещу нападките към новото си парче

Гневна и обидена от чутото, Кали не пропусна да се защити като изригна с обстоен коментар по темата. Ето какво заяви чепатата изпълнителка на Пайнер:

„По повод негативните изказвания, държа да ви информирам, че тази песен е проект от около 2 години и никога не сме имали за цел да прилича на друга с подобно звучене. Просто стечение на обстоятелствата или съвпадение, както искате го приемайте.

Относно текста: мисля, че никого не обиждам, нито провокирам към насилие или употреба на наркотични вещества, просто стил! Хубаво е да се информирате преди да изказвате мнение, в противен случай сте необективни!

Имате право да не харесвате дадена песен, но да лепите етикети, да плюете и мразите (което впрочем се превърна в народопсихология на младите българи), е прекалено!

Ще правя музика, която ми доставя удоволствие, а вие ако искате слушайте, ако не… има толкова много музика, която да си изберете да слушате и да сте щастливи от това!

Та Тя- Музиката е за това, да ни радва а не да ни озлобява! Бъдете щастливи и поздрав с моята ” Папая” за всички, които умеят да се забавляват“, категорична е Кали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кали обидена от критиките към новата й песен: Ето какво заяви! (виж тук)”

  1. Аз

    юли 17. 2018

    абсолютна дивачка
    нали тръби че има диплома, а какъв изказ само има.
    простакеша и …….

Добавете коментар