Бомба: Щерката на Зуека разтърси с признанието си! (думите на Девина ще ви шокират)

Бомба: Щерката на Зуека разтърси с признанието си! (думите на Девина ще ви шокират)
Гласувайте за статията

Дъщерята на Зуека – Девина Василева призна, че се чувства самотна!

Щерката на Зуека – младата и чаровна Девина Василева вече е студентка в Лондон. Момичето завърши училище с отличен успех и очевидно е надарена с ум и интелект. Това обаче не й помага в миговете, когато се чувства самотна.

Зуека

Дъщерята на Зуека призна, че си говори сама

Дали разводът на родителите й е причината, или нещо друго, но Девина признава, че й се случва често да си говори сама – на публични места… Ето какво разказа самата тя в профила си в мрежата:

„Реших да ви споделя нещо лично… Често си говоря сама на публични места и на 19 години спя с плюшена играчка. Като малка често си говорих с шкафовете, представях си, че са живи. И още го правя понякога. Чат-пат имаш нужда от жива душа, с която да си поговориш.

Обичам да мълча и да наблюдавам другите. Колкото повече научавам, толкова повече мълча. Успокоява ме шумът на големия град, късно вечер, лятото, след проливен дъжд.

След буря -тишина… След тишината – буря… Човекът е обречено заклещен в безкраен цикъл от повтарящи се неизбежни грешки. Свикваш с тях. Идва и загубата на способността да виждаме светът какъвто е. Организмът ни се адаптира да не виждаме проблемите, да ги заобикаляме.

Затова и младите сме най-нещастни, все “депресирани”. Ние все още не сме де-еволюирали до състоянието на пълно отрицание като възрастните. Не сме се изтъркали. Затова боли да гледаш проблеми, боли… Да се родиш зрящ, пък сам да се осакатиш…

И все едни такива мисли ми се въртят. Абе… дай най-накрая и аз да порасна, пък като вали да си виждам просто дъжд и град като град“, пише дъщерята на Зуека.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар