Певицата на народа Ивана с признание, което шокира всички! (виж тук)

Певицата на народа Ивана с признание, което шокира всички! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ивана е била на косъм от това да учи за лекар!

Бляскавата си кариера във фолка Ивана прави като на шега. В началото се захванала с музика, мислейки си, че това ще й бъде просто хобито. Но нещата тръгват и тя се превръща в една от най-големите звезди от този жанр.

Ивана

Ивана щеше да е лекар, а не певица

А с това попарва голямата мечта на нейната майка, която имала друго виждане за живота и професията на щерка си.

Ивана е от изпълнителите с висше образование. Тя е завършила икономика, но винаги музиката й е била на сърце.

„Баща ми отрано е проверил и разбрал, че съм музикална. Естествено много се гордееше с това и още от малка започна да ме води със себе си, когато имаше ангажименти. Пяла съм с него по събори, по свтаби… къде ли не.

Сега си давам сметка колко неща съм научила неусетно, в движение. „Хванала съм му чалъма“, както се казва и когато тръгнах самостоятелно по моя си път, когато се осъзнах като по-зрял артист, разбрах, че това ми е станало втора порода“, споделя певицата в свое интервю.

Майка й обаче имала други амбиции за нея. Много искала да стане лекар. Настоявала да получи образование и професия. Музиката я тегли и малко като на шега прави първите професионални крачки, а то пък взе, че се получи.

„Ако трябваше сега да решавам наново и имах знак, че това ще ми е призванието, щях да поема веднага по този път“, допълва тя, пише Блиц.

През годините е печелила безброй награди, а в колекцията си има и най-престижните. Признава, че всяка статуетка е удовлетворение, но и голямо задължение да можеш да докажеш, че си заслужил това отличие.

Радва се на конкуренцията, когато е градивна. Убедена е, че хората не са глупави и много бързо отсяват кадърните от некадърните изпълнители.

Не случайно вече 20 години не спира да е сред големие имена в бранша и да радва с нова продукция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар