Ай честито: Венета Райкова и Тишо се събраха отново! (още подробности)

Ай честито: Венета Райкова и Тишо се събраха отново! (още подробности)
Гласувайте за статията

Венета Райкова се събра с бившия си мъж Тишо!

Венета Райкова пак се събра със съпруга си Тихомир Георгиев. Водещата на „Папараци“ седна на една маса с бившата си половинка, а повод за срещата беше рожденият ден на сина им Патрик.

Венета Райкова

Венета Райкова и Тишо се събраха

Двойката почете рождения ден на младежа с обяд в столична механа. Тримата позираха пред камерите като истинско семейство и по нищо не личеше, че имат проблеми помежду си.

Освен отрупаната маса, брадърът и блондинката изпиха и по една бира за наследника си, пише вестник „България днес”.

Венета и Тишо се разведоха преди повече от година, но продължават да поддържат връзка. Водещата редовно споделя, че са останали в приятелски отношения и разводът им е бил изключително приятелски, най-вече заради малкия Патрик.

Нещо повече – освен, че двамата с Тишо са в отлични отношения, без да правят секс, Райкова като цяло е отказала мъжете. В интервюто си с певицата Ивана наскоро тя призна, че след раздялата с Тихомир не е била с друг мъж.

„Че кой прави секс в днешно време?! Толкова други неща има наоколо и за толкова неща мислиш. Изобщо не ми липсва и не ми пречи липсата на секс. Имам приятелки, които са същите като мен“, похвали се през смях тогава Венета Райкова.

Колкото до екс половинката й Тишо, не е ясно дали и той следва веруюто й, или вече си е намерил „сгодна женица“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар