Старци луднаха по романите на Венета Райкова! (Виж как се изфука)

0

Венета Райкова се изфука с новият си роман

Водещата на „Папараци” Венета Райкова подготвя шестият си по ред роман. Новата й книга ще носи скандалното заглавие „Завист”.

Блондинката от Попово обещава той да е в ръцете на почитателите й през месец май, когато тя ще празнува рождения си ден.

Журналистката изненада почитателите си с новината, че старци и старици са луди по романите й. Хората от третата възраст били сред най-големите й фенове и с нетърпение очаквали новото й произведение.

Венета Райкова не забрави да се похвали, че е отдадена на работата си и това й носи огромно удоволствие. В момента тя няма мъж до себе си, защото се разведе със законната си половинка Тихомир Георгиев.

Но двамата поддържат перфектни приятелски отношения и не спират да радват общия си син Патрик, че се разбират повече от превъзходно.

Вената Райкова
Книгите на Венета Райкова любими на бабите

Кариерата на русата фурия също е във възход и това предизвика поредните положителни емоции, които тя изля на личния си профил. Ето какво написа в мрежата Венета Райкова:

„Чудесно време за писане!! Ей тук съм се излегнала цял ден и работя по роман N6 – “Завист”!! Аз съм много добра лъжкиня, не бива да вярвате на нищо, което казвам в публичното пространство!!

И как иначе? Та аз създавам цели светове, населявам ги с герои с интересни съдби и истории, и така вече шеста книга!!

Май месец имам рожден ден и тогава ако е рекъл Бог ще я имаме „Завист“…

Може да е само 13 градуса, но на терасата ми е горещо. Птици пеят, слънце грее, мирише на пролет, страхотно, страхотно, страхотно!! Радвам се на този прекрасен мой ден!! Май е време за къси панталонки“, радва се Венета Райкова.

„Любимка съм на бабите – изпратиха ми поредното мило доказателство. Интервю на хора от дома в Бургас разкрива, че там четат „романите на Венета Райкова“. Не ги познавам, но им желая здраве и дълголетие“, сподели с усмивка блондинката.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.