Зрители на „Женени от пръв поглед“ попиляха Маги Ангелова на Слави! (виж тук)

0

Зрителите на „Женени от пръв поглед“ попиляха Маги Ангелова!

Маги Ангелова, която продължава да е по-известна като голямата любов на Слави Трифонов, отколкото с работата си като психолог, се превърна в трън в очите на зрителите. Това  пише сайтът Hotnews.bg.

Маги Ангелова
Маги Ангелова беше солидно „нахранена“ от зрителите

Тя трябваше да дава съвети на двойките, решили да се бракуват на сляпо в предаването „Женени от пръв поглед”. Но така и не успя да помогне на смелчаците.

В коментарите си феновете на шоуто са категорични, че не само Маги, но и останалите нейни колеги трябва да си скъсат дипломите.

Зрители нападат още Ангелова, че се е грижила много повече в предаването да се видят краката й и дългата й коса, отколкото личното й отношения към двойките и знанията й по психология.

На особен присмех е подложено и участието й в последния епизод. В който тя седеше на неестествено висок стол срещу двойката от Светлозар и Таня, които й обявиха решението си да се разведат.

Шегобийци дори предложиха Маги да се качи на полилея, за да вижда отвисоко по-ясно проблемите на прясно бракуваните. Други се възмутиха от отношението й към Светлозар.

„Магдалено, ти не си психолог, след като не можеш да видиш явната вербална агресия на жалкия и нагъл комплексар Зари”, пише зрителка. Друга пък отива по-далеч и я обявява за „много зле”.

Ангелова се пробва в телевизията още миналата година, като даваше съвети в Би Ти Ви и демонстрираше близост с Мариана Векилска. Явно иска да прави кариера на екрана. Но засега зрителите не са на нейна страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.