Зрители на „Женени от пръв поглед“ попиляха Маги Ангелова на Слави! (виж тук)

Зрители на „Женени от пръв поглед“ попиляха Маги Ангелова на Слави! (виж тук)
Гласувайте за статията

Зрителите на „Женени от пръв поглед“ попиляха Маги Ангелова!

Маги Ангелова, която продължава да е по-известна като голямата любов на Слави Трифонов, отколкото с работата си като психолог, се превърна в трън в очите на зрителите. Това  пише сайтът Hotnews.bg.

Маги Ангелова

Маги Ангелова беше солидно „нахранена“ от зрителите

Тя трябваше да дава съвети на двойките, решили да се бракуват на сляпо в предаването „Женени от пръв поглед”. Но така и не успя да помогне на смелчаците.

В коментарите си феновете на шоуто са категорични, че не само Маги, но и останалите нейни колеги трябва да си скъсат дипломите.

Зрители нападат още Ангелова, че се е грижила много повече в предаването да се видят краката й и дългата й коса, отколкото личното й отношения към двойките и знанията й по психология.

На особен присмех е подложено и участието й в последния епизод. В който тя седеше на неестествено висок стол срещу двойката от Светлозар и Таня, които й обявиха решението си да се разведат.

Шегобийци дори предложиха Маги да се качи на полилея, за да вижда отвисоко по-ясно проблемите на прясно бракуваните. Други се възмутиха от отношението й към Светлозар.

„Магдалено, ти не си психолог, след като не можеш да видиш явната вербална агресия на жалкия и нагъл комплексар Зари”, пише зрителка. Друга пък отива по-далеч и я обявява за „много зле”.

Ангелова се пробва в телевизията още миналата година, като даваше съвети в Би Ти Ви и демонстрираше близост с Мариана Векилска. Явно иска да прави кариера на екрана. Но засега зрителите не са на нейна страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар