Мениджърът на Кубрат Пулев бил пред фалит!Слуховете за фалита на американската

компания на световноизвестния боксов мениджър Ивайло Гоцев май се потвърждават. Знаем, че той бе и мениджър на Кубрат Пулев. [caption id="attachment_433593" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев Занимава ли се с черно тото мениджърът на Кубрат Пулев?![/caption]

В отчаяния си опит да реорганизира бизнеса си този път в Европа, той е встъпил в съдружие с 50 и няколко годишната фризьорка Пепа Франке, която живее в Германия.

Снимките във Фейсбук на Пепа Франке, стария приятел на Гоцев - бившия боксьор и пловдивски бияч Митьо Митев-Мутата, валят една след друга. Госпожа Франке не спира да се гордее с новото си поприще и да показва снимки на Ивайло Гоцев с легенди от бизнеса като Дон Кинг и Еди Хърн на клиенти на собствения си фризьорски салон. Същевременно баба Пепа отново имала връзка с боксьора със затихващи функции Спас Генов, въпреки че през март месец тази година го осъди за нанесен тежък побой.

Бившият национал, известен в публичното пространство най-вече със скандалните си проявления в България и Германия, се разведе преди години и след няколко опита да обере бившата си съпруга Вили Шпитлер. След като получи осъдителни присъди, стигна почти до състояние на фалит в Германия.

Явно годините на социални помощи в новата му родина са към края си. Към “великолепната четворка” - Генов, Франке, Мутата и Гоцев, се е присъединил и младата надежда на Пловдив - Пенчо Цвятков. По информация на самите Гоцев и Митев, той трябваше да направи дебюта си на грандиозна гала вечер в Пловдив на 28 септември, която очевидно пропадна поради липса на средства, които сега Пепа Франке уж им обещала, че ще им осигури. Бившата приятелка на Генов, от която боксьорът задигнал хиляди евро в Холандия, пожелала анонимност поради съображения за сигурността си. Тя коментира за нашата редакция, че Спас Генов планира да губи мачовете си и близките до него мениджъри да залагат на нагласените му загуби.

Този му нов "бизнес план" бил и единствената причината да се върне при видимо по-възрастната Пепа Франке и да изостави младото бременно момиче, чиито пари е гепил като прощален подарък.

В редакцията ни постъпи и копие на жалбата в Холандската полиция. По наши сведения холандските власти вече са поискали съдействието на българската прокуратура в рамките на разследване за сводничество срещу Спас Генов. Генов беше изключен от националния отбор и публично порицан след опит за грабеж на 7000 лева от касата на сливенския завод за металорежещи машини, пише hotarena.net.