Ново 20: Диана Димитрова стана рижава! (как ви харесва повече)

Ново 20: Диана Димитрова стана рижава! (как ви харесва повече)
Гласувайте за статията

Диана Димитрова тотално промени цвета на косата си!

Карантина очевидно изнерви екранната доктор Зорница Огнянова от „Откраднат живот”. Актрисата Диана Димитрова се показа в социалните мрежи рижаво-руса и предизвика много емоции.

Диана Димитрова

Диана Димитрова отново изненада всички с пълна промяна

Част от феновете не харесаха новия й външен вид, докато други я поздравиха за смелостта. Явно красавицата е чакала лекото разпускане на мерките, за да ги отбележи с различна прическа.

Припомняме, че през февруари миналата година тя острига дългата си коса и се показа в къса момчешка прическа, която също много й отива.

Промяната се наложила заради ролята й на доктор Огнянова в сериала „Откраднат живот”. В последните епизоди на предишния сезон тя преживя драматични обрати в любовните си отношения с колегата си Марио Ковачев и се отказа от сватбата секунди преди да подпише.

В този сезон на сериала обаче двамата са отново заедно и се обичат силно, въпреки изпитанията, на които ги поставя съдбата. Знаем, че Зорница и Марио копнееха да си имат свое дете, но Ковачев се оказа стерилен.

Това се разкри преди броени епизоди, а любомата му прояви пълно разбиране и заяви, че остава с него, каквото и да става. Занапред обаче ще проследим обрати в отношенията му и едно решение на Марио, което ще огорчи много Зорница.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар