Ужас: Марта Вачкова се натрови с гъби! (още разкрития)

Ужас: Марта Вачкова се натрови с гъби! (още разкрития)
2 (40%) 1 vote

Марта Вачкова се натрови с гъби, но крие!

Марта Вачкова притесни феновете си, че се е натровила. Актрисата си пусна съобщение, в което благодари на една от най-известните токсиколожки у нас. Която е специалистка най-вече при отравяне с гъби и има научни полярни публикации по темата.

Марта Вачкова

Марта Вачкова се натрови с гъби

„Благодаря ти, доктор Надя Василева! С твоя помощ хуквам!“, написа Вачкова. И притесни феновете и приятелите си, че наистина става въпрос за нещо много сериозно.

Самата лекарка пък си пусна снимка с Марта от клиниката, където работи. Вачкова уточни, че докторката й е лекувала колената, но не пожела да отговори дали се е отровила с гъби.

Справката обаче сочи, че често натравянето от гъби има и странични ефекти, един от които може да е проблем с колената. Самата Вачкова си пусна снимка с набрани гъби, но не уточни дали се е натровила с тях или това е просто фотографски натюрморт.

Феновете предположиха, че косата на сестра Жекова от „Откраднат живот“ е започнала да оредява или окапва и затова е отишла при докторката, която й прави укрепваща космите процедури, но и това актрисата мине потвърди.

Пред вестник „Телеграф“ Мартина Вачкова заяви, че не се натровила, а гъбите са били много вкусни. Но не пожела да уточни какви са били здравословните й проблеми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар