Радинела Чушева се влюби в чичко с коремче!Мис България 2019 Радинела Чушева

заби възрастно гадже. Най-красивата нашенка за миналата година и възлюбеният й са забелязани заедно преди дни по време на екзотична почивка на тузарския гръцки остров Миконос. [caption id="attachment_449645" align="alignright" width="300"]Радинела Чушева Радинела Чушева призна, че е с гаджето си[/caption] Вестник "България Днес" разполага и с първите им общи снимки. Досега се знаеше, че Радинела има човек до себе си, но избягваше да го показва пред обществото.

От кадрите става ясно, че гаджето на миската е доста по-голям на години от нея, но самата Чушева признава, че разликата във възрастта не я притеснява и се чувства отлично в неговата компания.

Кой точно и с какво се занимава мъжът до миската за момента остава неизвестно. Предположенията са, че по-възрастното гадже на Радинела е заможен бизнесмен, но дали е така засега няма потвърждение. Пътешествието до Миконос също навежда на размисли в посока, че парите не са проблем за приятеля на миската. В началото на този месец двамата отпътуват с директен полет от София до Микинос, като спазват всички мерки срещу разпространението на коронавируса - носят маски на летищата и в самолета, както и спазват дистанция от останалите пътници. Когато кацат на острова, миската и гаджето й се настаняват в един от най-тузарските местни хотели. Нощувките за най-невзрачните стаи започват от 250 евро и достигат до 1000 евро за нощувка в апартаменти с гледка към морето.

Двамата влюбени са обсипани с много внимание от персонала, не пестят средства за храни и напитки и отскачат до близкия плаж, за да превърнат пътуването в мечтаната лятна ваканция.

"България Днес" потърси красавицата, за да коментира мъжа до себе си, с когото прекара романтично почивката си на гръцкия остров. "Бях с компания приятели и с моя приятел също така. Не обичам да говоря публично за това, но то така или иначе вече е всеизвестен факт", сподели пред вестника бившата адреналинка на "Господари на ефира". Запитана дали е притеснена от мълвите, че ходи с по-възрастен мъж от нея, Радинела потвърди, че приятелят й е по-голям, но разликата им не е толкова фрапираща. "Да, по-голям е от мен с 10 години. Преди ме бяха свързвали с някакъв италианец, когото дори не знам и познавам, бяха ме свързвали с други мъже, на което искрено се смея", коментира Чушева.

Твърдението й предизвиква разнопосочни коментари, тъй като тя в момента е на 24 години и би следвало гаджето й да е на около 34 години. Но кадрите свидетелстват, че видимо мъжът е доста по-възрастен.

За пътуването си по време на световна пандемия Радинела разкри, че не се притеснява и че обмисля дори още едно пътешествие до края на 2020 г. "Не изпитахме никакви затруднения относно пътуванията, изискваше се PCR тест, което е хубаво, защото сме сигурни за себе си и хората, които са на този остров. 24 часа преди излизането ни беше необходим и QR код. Нямах притеснения и относно взимането на секрети за теста за коронавирус. Пътувах и през април до Гърция, Халкидики, така че това е втори път, в който си правя тест", сподели моменти от подготовката си Чушева.

"Не ме е страх, защото се пазя и внимавам и, второ, мисля, че всички трябва да развием имунитет към този вирус. Така че дори и да ми беше позитивен, нямаше да се уплаша, все пак не се знае кой го е минал и кой не, може и да сме го изкарали", коментира Радинела екскурзията си.

Престоят на двамата в Миконос продължава 5 дни, като отново се прибират с директен полет. Прави впечатление, че Радинела е с облекло, което наподобява защитните костюми на лекарите, но с тази разлика, че гащите й са прекалено къси, както и горнището. Любопитното е, че въпреки краткия си престой двамата потеглят с огромно количество куфари, които изглеждат препълнени. Въпреки тежестта Радинела не се свени сама да си дърпа багажа и да бъде като една независима дама. Отдалеч обаче си личат хирургичните интервенции по тялото й и останалите пътници неволно обръщат поглед към нея, за да я огледат от глава до пети.

Това не е първото море за миската това лято, като преди Миконос тя отскочи до родното Черноморие и направи няколко препичания на слънце в Слънчев бряг."

Август ухае на море и любов! Усмивки и коктейли! Слънце и пясък! Луди нощи и красиви изгреви!", заключи философски Радинела, която вече планира следващото си пътуване зад граница след падането на ограниченията покрай КОВИД-19.