Мариан Кюрпанов забрави българския, вече е американец! (виж тук)

Мариан Кюрпанов забрави българския, вече е американец! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мариан Кюрпанов забрави българския, вече е американец!

Успешният модел Мариан Кюрпанов, който от години живее и работи в САЩ, направи първата си топ сделка като брокер на недвижими имоти там. За тъмнокосия чаровник това не е единствения успех на този фронт, но по нея е работил повече от година.

Мариан Кюрпанов

Мариан Кюрпанов избягва сънародниците си

„Никак не е лесно в бизнеса в САЩ. Имам много проекти и идеи тук и в Италия, но знам, че конкуренцията е зверска“, споделя Мариан.

Въпреки безспорните успехи, красавеца набира и негативни точки пред своите почитатели, които отчитат, че е забравил да говори български и да пише на собствения си език.

Феновете му забелязват, че в мрежите предпочита да пише на английски и никъде не е посочено родното си място.

На упреците на нашенци защо пропуска снимки от родината си и да си пише със сънародници Мариан предпочита да не отговаря, пише вестник „България Днес“.

Кюрпанов дълги години живя в Италия, където изкара дори докторска степен по връзки с обществеността и реклама. Кариерата му започва през 1999 година със спечелването на престижния конкурс „Мистър Менхънт България“.

Днес може да се похвали с работата си със световни марки като „Марлборо“ и десетки фотосесии за списания. Кюрпанов определя себе си като космополит и няма намерение да се връща в България.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар