Калоян Арсенов все пак се съобрази с мама – на Анелия вече и свършва „мандата”, а тя още лети в облаците

Калоян Арсенов май няма да сбъдне мечтата на Анелия да се види отново в красива бяла рокля.

Певицата се забавлява „по женски” и се фука пред приятелки какво романтично гадже има. Май ще се окаже обаче, че е като героиня от сапунен сериал – коварният й любим я мами преди да й бие шута.

Анелия най-после си намери мъж, който да я накара да остави Емилия и Коко Динев намира. Хитраната все пак поддържа топли отношения с бившата свекърва, но поне не дразни толкова настоящата половинка на бившия си.

Все пак Калоян Арсенов не е кой и да е, че да си позволява да демонстрира излишна близост с бившите роднини. Анелия се стегна, започна да поддържа цивилизовани отношения с Емилия, размечта се за нова сватба...И хоп! Върна й се тъпкано!

Кандидат-свекървата опищяла околията, че не ще чалгаджийка за снаха, научи kliuki.bg. Калоян Арсенов не изглежда мамино синче, но ексиминстърката Долорес можела да бъде много „убедителна”.

Богаташчето все още поддържа връзка „иди ми-дойди ми” с Анелия, но никой не вярва, че е завинаги. Особено след последния му жест!

[caption id="attachment_317665" align="aligncenter" width="300"]Калоян Арсенов подарява бели рози Калоян Арсенов подарява бели рози, но никъде не води Анелия на официални места[/caption]

Калоян Арсенов изпрати разкошен букет бели рози на певицата. Тя така се разтопи, че се похвали по социалните мрежи. Фенове обаче й напомниха, че това е лоша поличба – вещаели раздяла!

[caption id="attachment_317666" align="aligncenter" width="300"]Калоян арсенов подарява бели рози Анелия се наслъждава на почивката и си мисли, че я чака стабилен мъж[/caption]

Анелия, естествено, е на друго мнение – великата Мерелин Монро ги обожавала! Певицата тактично забрави сватбения си букет от бели рози и колко смешно кратък беше бракът й с Коко.

Anelia-i-Koko-Dinev-svatba-2

Все повече хора около нея са сигурни, че скоро втора сватба няма да вдигне или поне не с Калоян Арсенов.