Елена Кучкова: „Олеле” – абитуриентка, но елегантна дама на бала (СНИМКИ)

Елена Кучкова: „Олеле” – абитуриентка, но елегантна дама на бала (СНИМКИ)
5 (100%) 4 votes

Елена Кучкова преодоля куп премеждия, но зарадва зрелостникът Здравко от Златоград

Елена Кучкова повтори успеха на своя идол Николета Лозанова като дама на бала…С тази разлика, че беше далеч по-елегантна и преодоля куп препятствия, за да стигне до „своя” абитуриент!

Хубавата Елена Кучкова може да е била, меко казано, потресаваща във вечерта, когато би трябвало да бъде принцеса, но се реваншира, когато придружи зрелостник на бала му, видя kliuki.bg.

Елена Кучкова беше абитуриентка отново

Елена Кучкова се е чувствала като истинска дама във втория бал в живота си

Актуалната Мис Плеймейт последва примера на Николета и зарадва скромно момче от Златоград. Прелъстителната блондинка направи така, че всичките му връстници да завиждат на Здравко и да пожелаят да я видят отново. За разлика от Лозанова обаче, Елена Кучкова освен изкусителна дама, беше много елегантна!

Късметлията Здравко не устоя и на едно селфи!

Късметлията Здравко не устоя и на едно селфи!

Блондинката избра ефирна рокля, в която изглеждаше много красива, но и не засенчваше истинската звезда на вечерта – абитуриента, който я покани. Момчето от Златоград спечели вниманието на плеймейтката с добрина и чувство за хумор.

Елена Кучкова е дама на Здравко от Златоград

Елена Кучкова вече има нови приятели в Златоград


Той изпрати само едно писмо във Фейсбук, на което тя отвърна повече от щедро. Вместо да се отчете като мнозина само с поява в лъскави парцали, моделката показа изключително внимание.

Заради Здравко Елена Кучкова не само се появи по-изискана, отколкото на собствения си бал, но и направи далеч повече. Красавицата преживя пътен инцидент и дълго пътуване „на стоп” (!!!). Плеймейтката обаче предпочете неудобството пред това да разбие сърцето на абитуриента си и да го изложи пред връстниците му! А това я поставя доста по-добре в очите на фенове, отколкото „най-успялата” й посестрима!

Вижте още снимки и какво разказа Елена Кучкова, когато се наложи да бъде Пепеляшка, вместо фея-кръстница във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Елена Кучкова: „Олеле” – абитуриентка, но елегантна дама на бала (СНИМКИ)”

  1. дядка

    юни 02. 2014

    браво , бе! и някои от тези куклички имали сърца!

Добавете коментар